۱۴ فروردین ۱۳۹۵

نگاهی به وضعیت بحران اتمی رژیم در سال ۹۴ اطلاعات با ارزش ومهم



سال 1394درهم شکستن یک استراتژی ضد ملی

سرانجام در 23تیر 94، آخوندها با امضای توافقی که به ”برجام “ معروف شد، بزرگترین شکست استراتژیک خود، پس از جنگ ضدمیهنی 8ساله را، مهر کردند.

 سندی که آخوندها امضا کردند، مشخص کرد که فعالیتهای اتمی رژیم باید اساساً متوقف شود و متقابلاً تحریمها برداشته شوند.

 اما این کارها چه وقت باید انجام شوند؟

 طبق برجام، فعالیت، تأسیسات و کاربری عمده‌ترین مراکز اتمی رژیم یعنی رآکتور آب سنگین اراک، تأسیسات نطنز و فردو، یا متوقف یا عمدتاً محدود شد.

 قلب رآکتور اراک بتون ریزی و تولید پلوتونیومی که می‌توانست برای ساخت سلاح اتمی به‌کار رود، متوقف شد.

 اورانیوم غنی شده عیار بالا در فردو، تخلیه و خط تولید آن متوقف شد.

 تعداد سانتریفوژهای آن محدود شد.

 غنی‌سازی فقط در نطنز و در عیار پایین و به میزان توافق شده، تحت نظارت 24ساعتة آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه خواهد یافت.

 دو سوم سانتریفوژهای رژیم، اوراق شد.

 بقیه هم فقط می‌توانند اورانیوم را به جای 20 % تنها تا میزان 3.67 درصد غنی‌سازی کنند. و ذخیره مجاز همین هم، حدود 98 % کمتر از ”قبل از توافق“ شد.

 کیهان خامنه‌ای 27 اسفند94 در این مورد نوشت: ”(توافق هسته‌یی) 9700 کیلو اورانیوم غنی شده کشورمان که حاصل زحمت 10ساله دانشمندانمان بود را از بین برده است. قلب راکتور اراک را بیرون آورده! 12هزار سانتریفوژ را از حرکت انداخته است “.

 متقابلاً قرار شد تحریمهای مالی، نفتی، هوایی، دریایی و... به مرور زمان و نه یکباره لغو شوند. تدریجی بودن لغو تحریمها، برای اطمینان از پایبندی رژیم به توافق است. سررسید زمانی این دوره، 10سال بعد، یعنی سال 1404 خورشیدی خواهد بود.

 اینک یعنی حدود 7ماه پس از امضای توافق، تحریمهای جدیدی جای تحریمهای اتمی را گرفته، و حتی برخی تحریمهای اتمی مانند تحریمهای مالی هنوز اعمال می‌شوند و تا عید95 هیچ بانکی در جهان حاضر به برقرارکردن مناسبات مالی با رژیم آخوندها نشده، چرا که هیچ اعتمادی به رژیم و امضاهایش وجود ندارد، همان‌طور که اوباما هم بلافاصله پس از امضای برجام، به همین بی‌اعتمادی صریحاً اشاره کرد و گفت: اگر در بدترین شق، (رژیم) ایران توافق را نقض کند، همان گزینه‌هایی که امروز در اختیار دارم، در اختیار هر رئیس‌جمهور آمریکا در آینده خواهد بود.
بیشتر بدانید

خامنه اي يك دروغگوي وقيح وفريب كار است - سخنان خامنه اي وترجمه اي از توصيفات او ار خميني همراه با چند سندوتصوير

 در این نوشته برآنیم تا ببینیم بحران اتمی رژیم، چه فرجامی یافت و چگونه رژیم با یک عقب‌نشینی استراتژیک و با خوردن زهر، تلاش کرد از تله‌یی که بحران اتمی برایش ایجاد کرده بود، عبور کند؟

 این عقب‌نشینی و پیامدهای آن، تعادل درونی رژیم را به هم زد، به‌طوری‌که مجموعه رژیم را با تمام جناحهایش، ضعیفتر از قبل کرد، چرا که رژیم، برای توافق برجام، هزینه سنگینی پرداخت، اما نتیجه‌یی همسنگ هزینه‌اش به‌دست نیاورد و همین دستاویزی شد برای تشدید جنگ قدرت در میان باندهای متخاصم رژیم.

 در چنین وضعیتی، باند رفسنجانی - روحانی استدلال می‌کند که مهمترین نتیجه برجام، نه بازپس گرفتن پولهای بلوکه شده، بلکه برداشتن سایه جنگ از روی سر رژیم بوده!

 حسن روحانی می‌گوید: ”تمامی کشورهایی که وارد بند7 قطعنامه شورای امنیت و ماده 13 شورای حکام شدند، بدون استثناء مورد برخورد قهر آمیز طرف مربوطه و آماج جنگ با یک ائتلاف بزرگ بین‌المللی قرار گرفتند و تنها رژیم بود که توانست از آن مهلکه، بدون جنگ بیرون بیاید و اکنون نه تنها تمامی قطعنامه‌های پیشین منتفی شده‌اند و سایه جنگ هم از روی سر رژیم کناررفته، بلکه دنیا هم دیگر با زبان جنگ، با رژیم صحبت نمی‌کند “. (اطلاعات: 940512)

 آن یکی باند استدلال می‌کند که: ”بند 7 “ لغو نشده بلکه فقط تعلیق شده و هر آن احتمال برگشتش هست، چرا که در قطعنامه جدید، یک مکانیسم ماشه اتوماتیک در نظر گرفته شده که بسیار خطرناک است و چنان‌چه رژیم پایش را کج بگذارد، نه تنها تمامی قطعنامه‌های قبلی دوباره احیاء می‌شوند، بلکه تحریم هم باز می‌گردند و آن هنگام بار دیگر، جنگ هم محتمل می‌شود!

 واقعیت این است که حتی اگر سایه جنگ هم از سر نظام رفع شده باشد، اما باز هم گره بخت نظام باز نخواهد شد، چرا که در این وضعیت هم، تا سالهای سال، از گشایش اقتصادی خبری نخواهد بود، زیرا ماده رفع تحریم مگر چیست؟

 از پولهای آزاد شده (که مبلغ آن از 50 تا 100میلیارد دلار گفته شده) فقط حدود 5 یا 6میلیارد باقی می‌ماند و بقیه‌اش بدهی است و باید به بانک مرکزی باز پرداخت شود.

 در صورت آزاد شدن فروش نفت هم که در حال حاضر زیر یک میلیون و حدود 800هزار بشکه در روز است، یک و حداکثر تا یک و نیم میلیون بشکه هم ممکن است بتواند به آن اضافه کند یعنی روزانه حدود 3 میلیون بشکه در روز خواهد شد که این البته با پذیرش ادعای زنگنه وزیر نفت حسن روحانی است؛ آن هم به شرطی که رژیم بتواند چاههای نفت قبلی را دوباره وارد ریل بازدهی کند اما مشکل این است که برداشت از چاههای قبلی نه آسانست و نه به صرفه و در دنیا فقط چند شرکت مشخص، فناوری استخراج از چنین چاههایی را دارند



 کما اینکه روزنامه جهان صنعت 941108 می‌نویسد: ”با توجه به نقایص موجود در پالایشگاهها، فرسودگی امکانات چاه‌ها، عدم تکنولوژی و... انتظار نمی‌رود که ایران بتواند روزانه 500هزار بشکه نفت بیشتر تولید کند.

ضمن این‌که باید حساب یک میلیون و هفتصد هزار بشکه نفت مصرفی داخلی را هم حساب کرد! به این ترتیب، و با نفت به‌شدت ارزان شده فعلی نباید چشم انتظار تحول چندانی در این زمینه بود، ضمن این‌که تحریمها کماکان ادامه دارد و هیچ بانک خارجی جرأت معامله با رژیم را ندارد.

 روز 16اسفند 94 آمریکا، شرکت چینی zet را فقط به‌خاطر معامله با رژیم تحریم کرد! و به‌نوشته گاردین، هیچ بانک معتبر جهانی، ریسک معامله با رژیم را تا کنون نپذیرفته و مشکل تبادلات ارزی رژیم کماکان باقیست.

 اما با این‌همه و به‌رغم هر تحول اقتصادی از آنجا که فساد سراپای رژیم را فساد گرفته و به قول اقتصاد دانهای خودشان، فساد در اقتصاد ایران، نهادینه شده! بسیار روشن است که: مشکل اقتصادی با ”راهکار صرفاً اقتصادی“، حل نمی‌شود. و تا هنگامی که اختاپوسهای غول پیکری مثل بیت خامنه‌ای یا سپاه پاسداران و بسیج و فلان قرارگاه نظامی و... بر اقتصاد ایران مسلط هستند، این رژیم هیچ راه‌کار اقتصادی برای حل معضلاتش ندارد و نمی‌تواند مشکلاتش را صرفاً با فرمولهای اقتصادی حل کند!

 میزان پولهای آزاد شده هم خود داستان دیگریست که روایتهای مختلفی دارد، و در داخل رژیم، بر سر عدد و رقم دقیق آن هنوز غوغایی بر پاست!

 کیهان 94تیر31: ”برخلاف ادعای دولت، به‌نوشته مؤسسه مالیه بین‌المللی، رقم داراییهای بلوکه شده ایران 150میلیارد دلار است.

 رسالت: 94تیر29 مصباحی مقدم: ”اموال بلوکه شده 120میلیارد دلار است.

 جهان صنعت1مرداد 94 طیب نیا وزیر اقتصاد: ”ممکن است دارایی‌هایمان 100میلیارد دلار باشد “.

 ابرار اقتصادی 30تیر 94: ”داراییهای بلوکه شده ایران 90میلیارد دلار “

 روزنامه جوان: 14تیر94 سیف رئیس کل بانک مرکزی: ”پولهای بلوکه شده ایران 29میلیارد دلار است “

 خبرگزاری تسنیم 14تیر94 وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی: ”دارییهای بلوکه شده ایران؛ 23میلیارد دلار است “

 وطن امروز 29تیر94: ”یکصد میلیارد دلار گم شد؟! “

 کارون 1مرداد94 وزیر اقتصاد: ”ارز قابل دسترسی ایران 30میلیارد دلار است.

 وطن امروز15مرداد94: ”پولهای بلوکه صفر ریال شد “.

 اقتصاد پویا 21مرداد94: ”داراییهای بلوکه شده ایران؛ 107میلیارد دلار “

 کیهان 16شهریور94 تازه‌ترین آمار سازمان حسابرسی: ”منابع بلوکه شده 400میلیارد دلار، به درد بخور فقط 20میلیارد دلار “

 وطن امروز 19مهر 94: روحانی: ”پولهای بلوکه همه خرج شده “

 جان کری2بهمن 94 در حاشیه اجلاس داووس به‌نقل از وزارت خزانه‌داری آمریکا: ”پول بلوکه شده، 55میلیارد دلار است! “

 جهان صنعت 8بهمن 94: ”دارایی‌های مسدود شده ایران آن‌چنان که گفته شده 150 میلیارد دلار نبوده و حداکثر 30 میلیارد دلار است که 6میلیارد دلار آن مربوط به دولت و مابقی متعلق به بانک مرکزی است بنابراین، این دارایی‌ها نمی‌تواند تاثیر چندانی در بیرون آمدن دولت از تنگنای مالی داشته باشد تا رکود اقتصادی را در بخش‌های مختلف از بین ببرد “.

 نهایتا این، خود دولت بود که میزان نهایی پولهای آزاد شده را، و آنچه را که به‌دستش می‌رسد، بین 6 تا 8میلیارد دلار اعلام کرد. پولی که به هیچ‌وجه مشکل کسری بودجه آخوندها را حل نمی‌کند

 آخوندها که خود به بی‌خاصیتی توافق اتمی و برجام و عدم تاثیرش در بهبود زندگی مردم واقفند، پس از بلند شدن سر و صدای مردم، شروع به علت تراشیهای جدید برای برجام کردند:

 کیهان: 14تیر94خامنه‌ای: ”هدف تحریمها، مسأله هسته‌ای و حقوق‌بشر نیست مسأله فراتر از این هاست “.

 روحانی12مرداد 94: ”خروج بدون جنگ از فصل 7 منشور ملل متحد، دستاورد بی‌نظیری بود “.

 جزییات توافق اتمی هیچ‌گاه حتی برای اعضای مجلس خود رژیم هم فاش نشد، اما از خلال جنگ و جدال باندهای متخاصم رژیم نکاتی از آن پرونده به بیرون درز کرد که از یک‌سو مؤید صحت افشاگریهای مجاهدین در مورد نیات شوم آخوندها برای دستیابی به بمب اتمی بود و ا ز سوی دیگر تصویر روشنتری از سیاستهای ضد‌ملی و ضد‌مردمی اتمی را به نمایش گذاشت.

 رفسنجانی: ”اوایل که انرژی هسته‌یی را شروع کردیم، در جنگ بودیم و دنبال این بودیم که چنین امکانی برای روزی که دشمن ما بخواهد از سلاح هسته‌یی استفاده کند، داشته باشیم “.. (مردم‌سالاری 940805).

عراقچی معاون وزارت‌خارجه رژیم در مرداد 94 در یک جلسه توجیهی محرمانه برای مدیران و سردبیران رادیو و تلویزیون حکومتی گفت: ”ای.بی.دبلیو (چاشنی انفجاری) همین جوری لو رفت؛ شما از دوستان وزارت دفاع سؤال کنید دلشان خون است از درز اطلاعاتی که کار را بدتر کرد “.

 وی گفت: ”زمانی که متوجه شدیم فردو را کشف کردند و همین که خواستند اعلام کنند پیشدستی کردیم و...“

 عراقچی نهایتاً گفت: ”همواره گفته‌ام که اگر برنامه هسته‌یی کشورمان را بخواهیم صرفاً با معیارهای اقتصادی بسنجیم خسرانی بزرگ است “ (سایت خبرگزاری صدا و سیمای رژیم 10مرداد 94)

 آمانو روز11آذر94 در گزارش مفصلی، به اقدام رژیم برای ساخت کلاهک هسته‌یی اذعان کرد.

پاسدار اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت مجلس به صراحت نیاز رژیم ولایت‌فقیه به بمب اتمی را بیان کرد و گفت: «فتوای حضرت مقام معظم رهبری درست است اما، یک اما دارد… اگر اینها آمدند استفاده کردند ما باید دستمان را ببریم بالا، یا این‌که به‌اصطلاح ما هم یک پیش‌بینی بکنیم... که یک حالت بازدارندگی در مقابل دشمن داشته باشیم؟. این سلاحهای بازدارندگی هستش که می‌توانه جلوگیری بکنه از خیلی از تجاوزاتی که اینها می‌خواهند “ (رادیو رژیم 21مهر 94)

 آخوند مهدی طائب رئیس لباس شخصیهای خامنه‌ای در قرارگاه موسوم به عمار گفت: ”داشتن دانش ساختن بمب اتمی برای کمک به ’امام زمان’ الزامی است“ وی طی سخنانی در یزد افزود: «دستیابی به توان و دانش ساختن بمب ضروری است ». (سخنرانی در یزد 10دی 94)

 سرمایه‌گذاری خارجی، واقعیت یا سراب؟

 سرمایه‌گذاران خارجی هیچ اشتیاقی برای ورود به بازار سرمایه ایران ندارند چرا که معتقدند تا وقتی زیر ساخت تحریمها باقیست و تا وقتی تحریمهای ضدتروریستی و حقوق‌بشری و سیاستهای ماجراجویانه و تحریم برانگیز آخوندها، ادامه دارد، سرمایه‌گذاری در ایران خطرناک است!

 کیهان 6بهمن94 به‌نقل از گاردین: ”از ترس آمریکا بانکهای بزرگ اروپا حاضر به همکاری با ایران نیستند... باقی‌ماندن زیرساخت تحریم‌ها و استمرار تحریم‌های اولیه موجب شده است که بانکهای اروپایی از برقراری روابط تجاری با ایران امتناع کنند “.

 روزنامه گاردین با نظرسنجی از مسئولان ۱۰ بانک بزرگ اروپا گزارش داد این بانکها که از واکنش مقامات آمریکایی نگرانند، هم‌چنان برای انجام معامله با ایران بی‌میل هستند و سیاست خود را در قبال این کشور تغییر نداده‌اند.

 به هر حال سال 94 حداقل در مورد پرونده اتمی رژیم این‌گونه گذشت.
نقش غیرقابل انکار مقاومت ایران در شکست ماجراجویی اتمی آخوندها و توقف پروژه میهن بر بادده ملاها
 اما در پایان بحثهای مربوط به پرونده اتمی رژیم ضروریست که به یک عامل دیگر هم اشاره کرد و آن نقش غیرقابل انکار مقاومت ایران در شکست ماجراجویی اتمی آخوندها و توقف پروژه میهن بر باددهی است که بیش از دو دهه صدها میلیارد دلار ثروت و امکانات ملی و مردمی ایران صرف آن شد. برنامه شومی که در سال94 و در حضیض خفت و سرافکندگی مجبور به بازگشت از آن شد. برنامه‌یی اهریمنی و ضدبشری که اگر ادامه می‌یافت و خطرناکترین سلاح جهان در دست خطرناکترین رژیم جهان قرار می‌گرفت؛ تصور آثار و عواقب فاجعه‌بار آن که تنها به ایران و منطقه هم محدود نمی‌شد، مو بر اندام آدمی راست می‌کند.

 اما مقاومت ایران، با افتخار تمام جلو این فاجعه را گرفت. برای اولین بار در بهمن1370 سایت اتمی آخوندها را در معلم کلایه افشا کرد و این مسیر را پیوسته ادامه داد تا تقریباً تمامی دنیای متمدن را در برابر تلاش رژیم برای دستیابی به بمب اتمی به واکنش واداشت

 همینطور همگان به یاد دارند که آقای رجوی در یک پیام علنی به خامنه‌ای گفت: ”به‌طور علنی از طریق ماهواره به خلیفه ارتجاع پیام دادم که چاره‌یی جز ”واپس تمرگیدن“ و نوشیدن جرعه زهر اتمی با همان الگوی زهر آتش‌بس در زمان خمینی ندارد. تقریباً دو سال دیگر هم کش داد اما سرانجام تمامی آن ادا و اطوار و شکلکها و دروغهای آخوندی فرو ریخت “(مسعود رجوی پیام عید فطر 94)

 البته تا آنجا که به خامنه‌ای برمی‌گشت، دنبال این بود که به هر ترتیب دستگاه بمب‌سازی خود را نگه‌دارد، اما واقعیتهای سیاسی جهان معاصر مجبورش کرد زهر هسته‌یی را بنوشد.

 به این ترتیب خامنه‌ای تا همین نقطه در مورد پروژه ضدمیهنی اتمی باید حساب حداقل 24سال نابود کردن ثروتهای ملی ایران را به مردم و مقاومتشان پس دهد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر