...اقتصاد مُقاومتی" آیت الله علی خامنه ای و همدستان نظامی و امنیتی اش بر پیشینه تبهکارانه ای تکیه زده است که با آقایان زنجانی و ضراب هویت می یابد و مُعرفی می شود....
هنوز رهبر باند ولایت و شُرکایش دوخت کیسه ای که زیر تابلوی "اقتصاد مُقاومتی" برای دوران "برجام" در دست دارند را به پایان نبرده اند که پروژه قبلی غارت اقتصادی آنها در دوران تحریمها با اسم رمز "جهاد اقتصادی"، از آنان سبقت می گیرد.
آقای رضا ضراب، یکی از کارگُزاران پروژه پُر منفعت و طلایی مزبور، خود را به مقامهای قضایی آمریکا تسلیم کرده است. این خبر خوبی برای "کاسبان تحریم" که آستینها را برای باز کردن دُکان تازه ای بالا زده اند نیست. آنها در این بُرش زمانی، کمتر از هر هنگام دیگر به سرکشی به دفاتر دُکان قبلی شان و ورق زده شدن آن در برابر دیدگان همگان نیاز دارند.
آقای ضراب یکی از مشهورترین عوامل فعال در شبکه ای است که تحت هدایت آقای خامنه ای و گُماشتگان نظامی و امنیتی اش به بهانه "دور زدن تحریمها" تشکیل شده است. روزنامه نیویورک تایمز با استناد به منابع خود، از مُشارکت پنج تا ده هزار نفر در این شبکه خبر داده و ارزش اقتصادی فعالیت آنها را بین 300 تا 400 میلیارد دُلار تخمین می زند.
این میزان نزدیک به نیمی از رقم 700 میلیارد دُلاری است که منابع حُکومتی از درآمد نفتی در دوره هشت ساله دولت آقای احمدی نژاد، گُماشته ولی فقیه بر منصب ریاست جمهوری، آمار می دهند. آقای اسحاق جهانگیری، مُعاون اول حُجت الاسلام حسن روحانی، در سال 1393 پیرامون محل خرج و یا نشانی این بخش از درآمد مزبور گفت: "ما نفهمیدیم در این 5 سال گذشته پول نفت کُجا رفت."
دستگیری آقای ضراب هنگامی صورت گرفته است که آقای خامنه ای و شُرکا به شدت در حال تلاش برای رها ساختن گریبان خود از پرونده لو رفته شریک و همدست وی، آقای بابک زنجانی، هستند. آنها توسُط یک مُحاکمه بی سر وته و نمایشی، برای بستن دفتر کارگُزار لو رفته خود خیز برداشته اند. حذف وی از صحنه، یک بازی بُرد – بُرد می توانست باشد که هم باقی ماندن پول به تاراج رفته (2 میلیارد و 700 میلیون دُلار) در کیسه اربابان آقای زنجانی را تضمین می کرد و هم به خود آنها مصونیت می بخشید.
وارد شدن آقای ضراب به بازی از دروازه فلوریدا، این مُحاسبات را به گُذشته سپرده است. او که چنین می نماید در هراس از مُعامله بر سر خود تُرکیه را ترک کرده، اسرار زیادی از تجارت "دور زدن تحریمها" در چمدان دارد. آقای ضراب مُهره کلیدی پروژه آقای خامنه ای و شُرکا در تُرکیه بوده و به واسطه همین نقش، به بالاترین سطحهای دولتی این کشور و به ویژه آقای اردوغان دسترسی داشته است.
بیانیه رییس اف بی آی پس از اعلام اتهامهای آقای ضراب از سوی دادستان، گویای ارزیابی دستگاه قضایی آمریکا از این پرونده و جهتی است که تحقیقات در باره آن جریان خواهد یافت. آقای دیگو رودریگز گفت: "کیفرخواستی که امروز صادر شد، پیامی به شُرکای حقیقی متهم است که کوشش می کنند خود را پنهان کنند."
"اقتصاد مُقاومتی" آیت الله علی خامنه ای و همدستان نظامی و امنیتی اش بر پیشینه تبهکارانه ای تکیه زده است که با آقایان زنجانی و ضراب هویت می یابد و مُعرفی می شود. تنها جایگاهی که آنها امروز می توانند از فراز آن راهکار اقتصادی ارایه دهند و در باره "تولید داخلی" موعظه کنند، پُشت میله های زندان است.