۱۴ فروردین ۱۳۹۵

خامنه ای ونگاهی به بحران اتمي 94: پروژه اتمی، سیاست یا استراتژی؟

خامنه ای ونگاهی  به بحران اتمي 94: پروژه اتمی، سیاست یا استراتژی؟




مهمترین نکته‌یی که در ماجرای اتمی وجود داشته و دارد، تاثیر آن روی سایر مسایل رژیم و چه بسا کل صحنه سیاسی ایرانست. به‌طوری‌که اکنون هم اقتصاد رژیم، تماماً متأثر از وضعیت پرونده اتمی می‌باشد! هم سیاست خارجی و منطقه‌یی رژیم تماماً متأثر از پرونده اتمیست! حتی شاید بتوان گفت ماجراجوییهای اتمی آخوندها یک مسابقه تسلیحاتی نابجا در منطقه هم به‌راه انداخت به‌طوری‌که عربستان وارد معامله برای ساخت تعداد بسیار زیادی سایتهای اتمی شد.

هسته ای و فرش ایرانی

 شقه و شکاف خصومت باری که در رأس هیأت حاکمه رژیم می‌بینید هم اساساً متأثر از همین پروژه اتمی است!

 کما اینکه بحران اجتماعی حاکم بر ایران و فضای متخاصمی که بین مردم و حاکمیت وجود دارد هم، متأثر از همین سیاست ضد‌ملی اتمی و پیامدهای فقر آفرین آن است که سالهای سال پول و انرژی مردم را در این‌راه به نابودی دادند، به یک نمونه زیر توجه کنید:

 آرمان 5آبان 94: ”هاشمی رفسنجانی در سفر دومی که به چین رفتم، رئیس‌جمهور چین با یک تیم خبری و تلویزیونی به قرارگاه ما آمد و قرارداد نیروگاه هسته‌یی را با من بست که دو نیروگاه بسازند. برنامه را خودشان ضبط و خبرش را با هیاهو پخش کردند. 60 میلیون دلار به آنها دادیم. چون معاملات بزرگ‌تری با آمریکایی‌ها کردند، این را متوقف کردند. ...، آنها اصفهان را هم رها کردند و رفتند “.
 پروژه اتمی رژیم، صرفاً یک پروژه نبود، یک سیاست بود!
 پروژه اتمی رژیم، صرفاً یک پروژه نبود، یک سیاست بود! آن هم یک سیاست استراتژیک! که در بحران جنگ ضدمیهنی 8ساله، و از ذهن بیمار آخوندها سرزد و طی نزدیک به سه دهه، عمده ثروت ملی ایران را هزینه‌اش کردند تا به‌دست آوردن سلاح اتمی، بقای خود را تضمین کنند، اما با افشاگریهای مقاومت و هشیاری جامعه جهانی، پروژه به شکست کشانده شد.
اولین افشاگر، مجاهدین بودند که از خرداد سال 1370 تا سال 1394 به مدت 24سال در مقابل ماجراجویی اتمی رژیم ایستادند و آن را به شکست کشاندند

اینک ایران آخوند زده مملکتی است با اقتصادی ورشکسته! جامعه‌یی، به‌شدت فقر زده و ملتهب و شورشی! با همسایگانی، به‌شدت نسبت به حاکمیت آخوندها و سیاستهایشان بدگمان و متخاصم! در یک فضای بین‌المللی بیگانه و منزوی که تنها دوستان و متحدانش، چندگروه تروریستی و دو سه دولت در آستانه سقوط‌اند، باضافه چندکشوری که فقط به شرط امتیازهای اقتصادی نامتعارف (به قول رسانه‌های آخوندی، دیپلوماسی تجاری!) حاضرند جواب سلام آخوندها را بدهند.

 رسالت 20بهمن93: سخنگوی ائتلاف ’ایرانی آباد’ گفت: با دیپلوماسی تجاری تهدیدهای بالقوه را کنترل می‌کنیم.’

 وضعیتی که تماماً ناشی از سلطه یک سیاست به‌شدت ضد‌مردمی بر تمامی صحنه سیاسی و اقتصاد ایران در نزدیک به سه دهه بوده و همه چیز ایران و معاش مردم را تحت‌تاثیر خود قرار داده تا آنجا که جامعه و اقتصادش را در آستانه ضعف و ورشکستگی و فروپاشی قرار داده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر