۵ اسفند ۱۳۹۶

زنان و مقاومت-قسمت اول گردآوری و تنظیم: علیرضا ملایجردی


زنان و مقاومت-قسمت اول گردآوری و تنظیم: علیرضا ملایجردی





مقدمه:
نوشته زیر ترجمه سخنرانی‌ها و مقالاتی است که در جریان برگزاری نمایشگاهی در پاریس تحت عنوان «زنان و مقاومت» در سایت‌های فرانسوی در تابستان ۲۰۱۵ به‌چاپ رسیده است. در این نوشته یاد زنان گرانقدری گرامی داشته شده که راه را برای بدست آوردن حق رأی زنان در فرانسه با جانفشانی‌های خود باز کرده‌اند. زنانی که هنوز به‌عنوان یک شهروند حق رأی نداشتند ولی وجدانی سیاسی داشتند و علیه سرکوبی نازی‌ها جنگیدند، برای میهن و ارزش‌های جمهوری، آزادی، برابری و برادری جنگیدند. ترجمه این نوشته به تمامی زنان عضو مقاومت خونبار ایران و بویژه به هزار زن مجاهد خلق در شورای مرکزی سازمان مجاهدین خلق ایران تقدیم می‌شود. خواهران مجاهدی که راه آن قهرمانان مقاومت را در مداری بسا بالاتر در مقاومت ایران ادامه داده و افق‌های نوینی را فرا راه نه تنها زنان مسلمان در خاورمیانه بلکه تمامی زنان جهان گشوده‌اند.
بدون زنان، تاریخ دیگر نوشته نخواهد شد
ماریسول تورِن [۱٫Marisol Touraine .]، وزیر امور اجتماعی، بهداشت و حقوق زنان
۲۹ آوریل ۱۹۴۵، برای اولین بار زنان فرانسوی رأی دادند. بعد از ۵ سال جنگ و نبردهای داخلی که زنان به‌طور گستردهای در آن شرکت داشتند، فرانسه با تأخیر بی عدالتی در حق زنان را با اعطای شهروندی شامل و کامل به‌آنان جبران کرد. اولین نسل حقوق مدنی و سیاسی زنان چشم به جهان گشود. بعد از ۷۰ سال به‌ندرت صداهایی برای گرامیداشت این زنانی که در نبردهای داخلی جنگیدند، برخاسته است. این نمایشگاه برپا شده است تا به ارزش درست و نقشی که این زنان بازی کرده‌اند اعتراف کند و نگذارد که تعهد اخلاقی، مدنی و سیاسی این زنان فراموش شود.
امروز برعهده ماست که درهر کوی و برزن، با یادآوردی نبردهای آنان یادشان را زنده نگه داریم. ما نفی نظم تحمیلی، رهایی و تولد برابری زنان و مردان را به آنان مدیونیم. ما باید با گفتار و کردارمان، کردار آنان را پی بگیریم و به مبارزمان برای تقویت حقوق زنان ادامه بدهیم.
پاسکال بواستارد [۲٫ Pascale Boistard.]، مشاور وزیر خارجه در امور حقوق زنان
زنان اغلب فراموش شدگان تاریخ هستند. تاریخی که خود بازیگران آن‌اند. در بهار ۲۰۱۵، در خلال چندین سالگرد نقش آنان را گرامی داشتیم. روز ۲۹ آوریل هفتادمین سالگرد اولین حق رأی زنان در فرانسه است و ۲۷ آوریل سالگرد ورود ژرماین تیلیون [۳٫Germaine Tillion.] و ژنویو دوگل آنتونیوز [۴٫ Geneviève de Gaulle-Anthonioz .] به آرامگاه بزرگان ملت فرانسه است. [۵٫ Panthéon.] ما یاد این زنان متعهد را گرامی می‌داریم. زنانی که برای دفاع از عقایدشان در مقابل درد و رنج و بربریت مبارزه کردند. این مفهوم نمایشگاه زنان و مقاومت است. نمایشگاهی که در رابطه با نقش زنان مقاومت در زمان جنگ جهانی دوم برگزار شده است. نهایتاً این تعهد مدنی زنان در مقاومت بود که به مشارکت قاطع در رسیدن به برابری در انتخابات منتهی شد. شجاعت، فداکاری و نبرد مدنی آن‌ها بود که موقعیت فعلی ما را بنا ساخت و باید که امروز ما از آن‌ها الهام بگیریم.
خاطرات ژان –مارک تودسشینی [۶٫ Jean-Marc Todeschini.] وزیر امور رزمندگان قدیمی مقاومت
” ما حق رأی دادن نداشتیم … اما وجدانی سیاسی داشتیم و علیه سرکوبی نازی‌ها جنگیدیم، برای میهن و ارزش‌های جمهوری، آزادی، برابری و برادری جنگیدیم”. ماری – ژوزه کومبارت دو لوو [۷٫Marie-José Chombart de Lauwe .] از طریق این کلمات خاطر نشان می‌کند که زنان قبل از اینکه شهروند باشند اعضای مقاومت بوده‌اند. آن‌ها از دوردست‌ها می‌آمدند. آن‌ها هر کدام به یک شرایط اجتماعی خاصی وابسته بودند. اما یک چیز آن‌ها را گردهم می‌آورد: تعهد. برخی بهای این تعهد را خیلی سنگین پرداخته‌اند: ژرمین تیلیون و ژنویو دو گل آنتونیوز که سرنوشتشان در زندان راونسبورک بهم پیوند خورد. کسانیکه ملت روز ۲۷ مه ۲۰۱۵ یادشان را گرامی خواهند داشت. زنان عضو مقاومت که از سایه بیرون آمده‌اند نادرند. با این همه، تاریخ آزادی بدون آنان نوشته نخواهد شود. باید جایگاهی که شایسته آنان است به خاطره ملت برگردانده شود، شایسته است که مبارزه برای حقوق آنان با زبانی تاریخی که آنان با شجاعت خود آنرا برجسته کرده‌اند نگاشته شود.
ادامه دارد…
بیشتر بدانید
مریم رجوی سخنانش در رابطه زنان وحقوق آنها
مریم رجوی کیست؟ زندگی نامه مریم رجوی



زندگی‌نامه مریم رجوی • تاریخ تولد: ۱۳ آذرماه۱۳۳۲ • محل تولد: تهران، ایران • وضعیت تأهل: متأهل – مسعود رجوی در سال۱۳۶۴ • مسئولیت فعلی: رئيس جمهور برگزيده شورای ملی مقاومت ایران • تحصیلات: مهندسی متالورژی، دانشگاه صنعتی شریف- تهران • فرزندان: یک دختر(اشرف)، یک پسر(مصطفی) فعالیت‌های سیاسی • از مسئولان جنبش دانشجويی وابسته به مجاهدين عليه رژيم شاه طی سال‌های (۱۳۵۲تا۱۳۵۷) • از مسئولان بخش اجتماعی سازمان مجاهدین خلق ایران (۱۳۵۸تا۱۳۶۰) • کاندیدای نمایندگی مجلس (۱۳۵۸) • همردیف مسئول اول سازمان مجاهدین (۱۳۶۴تا۱۳۶۸) • مسئول اول مجاهدین (۱۳۶۸تا۱۳۷۲) • رئیس جمهور برگزيده شورای ملی مقاومت ایران، پارلمان در تبعید (۱۳۷۲) 

۴ اسفند ۱۳۹۶

خامنه‌ای و دوراهی مرگ

خامنه‌ای و دوراهی مرگ

                     Image result for ‫خامنه ای‬‎     

در حالی که به سرعت به سرفصل تعیین تکلیف برجام و تصمیم‌گیری نهایی در مورد فعالیتهای موشکی و منطقه‌یی رژیم نزدیک می‌شویم شاهد موضعگیریهای ضد و نقیضی در درون رژیم هستیم.
یک دسته کسانی هستند که  برجام را «پروژه خلع سلاح» برای سرنگونی نظام می‌دانند. یک کارگزار برون مرزی رژیم به نام هوشنگ امیراحمدی می‌گوید:
«جریان به این شکل پیش می‌رود که اول ایران باید خلع‌سلاح شود و بعد از لحاظ اقتصادی تضعیف و در داخل کشور بی‌نظمی ایجاد شود و در نهایت حکومت را سرنگون کنند؛ سیاست، سیاست سرنگونی نظام است»
در حرفهای این دسته از کارگزاران رژیم دو حلقه مهم وجود دارد. اول نفی هر گونه مذاکره بر سر موشکی و مسایل منطقه‌یی و دوم تأکید بر نقش راهبردی ولی‌فقیه در تعیین استراتژی و سیاستهای نظام.
روز 30بهمن آخوند احمد خاتمی در کرمان گفت:‌ «ما ولایت را جزو متن دین می‌دانیم و دفاع از ولایت را واجب دانسته و رهبر ما به‌عنوان ولی‌فقیه، نائب امام زمان‌ است. دشمنان تخریب ولایت را در دستور کار خود قرار دادند. تجربه نشان داده آن که می‌تواند کشور را اداره کند و همه گروهها را دور هم جمع کند ولایت است».
همچنین آخوند علم‌الهدی در نمایش جمعه 27بهمن مشهد ضمن حمله به آخوند روحانی گفت: «سه قوه حاکمند اما زیر نظر ولایت فقیه. همه عقده‌ها و گره‌های سردرگم با درایت رهبری حل می‌شود».
این دسته می‌خواهند این طور وانمود کنند  که حرفها در مورد مذاکره موشکی و منطقه‌یی حرف خامنه‌ای است و سپس  نتیجه می‌گیرند که باید در برابر مذاکره  ایستادگی کرد.
پاسدار شمخانی هم در پی  قاسم سلیمانی که گفت «این برجام با آن برجام خیلی تفاوت دارد. این جان شیعه و نظام را می‌گیرد» (1) با طرح این‌که «قدرت دفاعی ایران هرگز قابل مذاکره نیست» تلاش کرد که بگوید  نباید در مورد موشکی مذاکره کرد.
اما دستهٴ دوم که توسط روحانی و ظریف هدایت می‌شوند، در نقطهٴ مقابل دستهٴ اول، ادامه برجام و کوتاه‌آمدن از موشکی و هژمونی در منطقه را تنها راه نجات نظام از بن‌بست کنونی می‌دانند.
 نمونهٴ برجستهٴ این ادعا حرفهای ظریف در کنفرانس امنیتی مونیخ بود که به صراحت گفت: «ما خواستار یک منطقه قوی هستیم و نمی‌خواهیم در منطقه هژمون باشیم؛ دوران هژمونی گذشته است». 
البته رسانه‌ها و مهره‌های باند روحانی این رویکرد ظریف را ناکافی دانسته و عجله برای برجام های بعدی را خواستار شده‌اند. روزنامه حکومتی آرمان روز 30بهمن96 به‌نقل از یکی از سفرای بازنشسته رژیم از همین باند نوشته است« حضور در مجامع بین‌المللی نظیر اجلاس امنیتی مونیخ به‌ویژه در شرایط کنونی بسیار اهمیت دارد اما باز هم نباید به این حضور اکتفا کرد. ایران نباید از اهرم‌های لابی در اروپا و آمریکا غافل شود... در شرایط کنونی لازم است که ایران در جهت اقناع جامعه بین‌المللی دست به ابتکار بزند».
در هر حال هر دو باند تلاش می‌کنند وانمود کنند نظر خامنه‌ای را به سمت خودشان جلب کرده‌اند و خامنه‌ای هم تابه‌حال موضع روشنی اتخاذ نکرده است.
البته این‌که  وزیرخارجه فرانسه جهت تنظیم مقدمات سفر ماکرون در آستانهٴ سفر به تهران است، با توجه به شرطهایی که ماکرون گذاشته، پذیرفتن این شروط می‌تواند به‌معنای کوتاه‌آمدن و تن‌دادن به مذاکرات منطقه‌یی و موشکی باشد.
ضمن این‌که فشار شمارش معکوس ترامپ نیز فشار روی ولی‌فقیه ارتجاع را برای تصمیم‌گیری بیشتر می‌کند.
اما واقعیت این است که خامنه‌ای  به خوبی می‌داند اگر تن به مذاکره و جامهای زهر بعدی بدهد به قول قاسم سلیمانی جان نظام درمی‌آید و هم‌چنان که خودش در خرداد 95 گفت دچار ”تنزل بی‌پایان” خواهد شد. اگر هم تصمیم به مقاومت بگیرد، باید بازگشت به تحریمهای قبل از برجام را بپذیرد. معنای این کار هم چیزی نیست جز خفگی مضاعف اقتصادی و این هم به سرعت راه به سرنگونی و پایان نظام خواهد برد. لذا نظام ولایت فقیه  در بن‌بست  بر سر دوراهی خطرناک و مهلک قرار دارد.
طبعا در این شرایط خامنه‌ای فراتر از خواست باندهای درونی،  ناچار است توان نظام، بود و نبود و منافع کل نظامش را در نظر بگیرد، و در حالی که او می‌داند ازهر مسیر برود در انتها به سرنگونی نظام می‌رسد طبعاً به راهی فکر می‌کند که چند صباحی بیشتر به او فرصت بقا بدهد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1-قاسم سلیمانی در روز 22بهمن 1396 در مورد جام‌زهر موشکی و منطقه‌یی گفت: «این زهر جان اسلام و جان ایران را کامل می‌گیرد، جان تشیع را می‌گیرد»

عامل اصلی قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷، وزیر دادگستری!

عامل اصلی قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷، وزیر دادگستری!

وزیر دادگستری آخوند روحانی، مصطفی پورمحمدی، نماینده وزارت اطلاعات در هیأت مرگ. معاون وزیر اطلاعات در دوران وزارت محمد محمدی ریشهری، علی فلاحیان و دری نجف آبادی است وی اولین وزیر کشور پاسداری احمدی‌نژاد، مشاور امنیتی خامنه‌ای و رئیس بازرسی کل کشور بوده است.
پورمحمدی که سابقه طولانی در سرکوب و شکنجه زندانیان سیاسی داشت در قتل‌عام 30هزار زندانی از عاملان اصلی بود. او در تمام نشستهای هیأت مرگ که مسئولیت اجرای فتوای خمینی را داشت به‌عنوان نماینده وزارت اطلاعات شرکت داشت.
بیشتر بدانید
مریم رجوی وپیام به تظاهرات هموطنان در حمایت از جنبش دادخواهی شهیدان قتل عام سال ۶۷
پور محمدی همچنین نقش کلیدی در قتلهای سیاسی زنجیره‌یی در دهه 70شمسی داشت که طی آن 120نفر از روشنفکران، نویسندگان و مخالفان رژیم آخوندی به اشکال وحشیانه‌ای به‌قتل رسیدند. او به‌ویژه پشت پرده ترور «داریوش و پروانه فروهر» قرار داشت. در جنگ گرگهای درون رژیم، باند رقیب مکالمات قاتلان فروهرها با پورمحمدی را افشا کرد. در این مکالمه قاتلان از صحنه جنایت با پورمحمدی تماس گرفته و موفقیت‌آمیز بودن مأموریتشان را به او اطلاع می‌دهند.
بیشتر بدانید

پیام مریم رجوی به‌مناسبت روز جهانی حذف خشونت علیه زنان

پیام مریم رجوی به‌مناسبت روز جهانی حذف خشونت علیه زنان
به‌مناسبت روز جهانی حذف خشونت علیه زنان، به‌زنان دلیری که علیه کانون خشونت و بی‌داد علیه زنان یعنی استبداد زن‌ستیز حاکم مقاومت مي‌کنند، درود می‌فرستم

   مریم رجوی وپیام به تظاهرات هموطنان در حمایت از جنبش دادخواهی شهیدان قتل عام سال ۶۷

پیام مریم رجوی به تظاهرات هموطنان در حمایت از جنبش دادخواهی شهیدان قتل عام سال ۶۷
هموطنان عزیز،
حامیان مقاومت،
دوستانی که امروز در حمایت از دادخواهی زندانیان سیاسی قتل عام شده در سال ۶۷، در لندن و لاهه گرد آمده‌اید،

پیام مریم رجوی به شرکت کنندگان در نمایشگاه قتل عام ۶۷ در شهرداری منطقه یک پاریس

پیام مریم رجوی به شرکت کنندگان در نمایشگاه قتل عام ۶۷  در شهرداری منطقه یک پاریس
دوستان گرامی!
به‌همه شما درود می‌فرستم.
حضور شما در این نمایشگاه به‌این معنی است که بر سر قتل‌عام زندانیان سیاسی ایران، وجدان ناآرام جهان بشری تسلیم خواست آخوندها نشده است. آن‌ها خواهان بی‌تفاوتی هستند. خواهان چشم بستن هستند و خواهان سکوت‌اند.

سخنرانیهای کنفرانس بین‌المللی در آستانهٴ روز جهانی زن در پاریس(قسمت پنجم)

سخنرانیهای کنفرانس بین‌المللی در آستانهٴ روز جهانی زن در پاریس(قسمت پنجم)                            

قیام مردم ایران
فراخوان بین‌المللی برای آزادی زندانیان قیام
کنفرانس با حضور  مریم رجوی
شخصیت‌های سیاسی و قانونگذاران  از 9کشور اروپایی

انیسه بومدین، بانوی اول پیشین الجزایر
خانم انیسه بومدین، بانوی اول پیشین الجزایر، در سخنان خود در کنفرانس بین‌المللی پاریس به‌مناسبت روز جهانی زن به قیام مردم ایران و زنان شرکت کننده در این قیام درود فرستاد و گفت جوانان ایران با شجاعت و از خود گذشتگی برای آزادی و دموکراسی در ایران به پاخاستند و تظاهرات و قیام آنها به سرعت در سراسر ایران گسترش یافت. وی با تأکید بر نقش زنان در قیام ایران افزود:
در این تظاهرات زنان ایرانی در همه جا حضور داشتند. آنها که ۳۹سال است قربانی یک دیکتاتوری مذهبی و زن‌ستیزند حضور خود را به ثبت رساندند و فهمیدند که چیزی برای از دست دادن ندارند بلکه همه چیز برای به‌دست آوردن دارند. شجاعت و جسارت آنها از این جهت نمونه است که جمهوری اسلامی ایران که در تاریخ اول آوریل ۱۹۷۹توسط روحانیانی که خواهان یک حکومت مذهبی هستند، برقرار شد، ۱۲۰۰۰۰زندانی سیاسی را اعدام کرد که ۳۰٪ آنها را زنان تشکیل می‌دادند، یعنی تعداد ۳۶۰۰۰زن. همچنین فراموش نکنیم که قبل از مرگش، خمینی شخصاً دستور اعدام ۳۰۰۰۰مخالف سیاسی را در سال ۱۹۸۸داده بود.

انیسه بومدین همچنین با یادآوری مبارزات مردم و زنان الجزایری علیه بنیادگرایان این کشور که با حمایت رژیم آخوندی درصدد حاکم کردن حکومتی از نوع دیکتاتوری مذهبی آخوندی در الجزایر بودند مبارزه زنان پیشتاز مجاهد علیه بنیادگرایی تحت نام اسلام را مورد تقدیر قرار داد و گفت:
امروز درود می‌فرستیم به زنان قهرمان ایرانی که علیه قشریگری مبارزه می‌کنند. روز ۲۷ژانویه اخیر سخنگوی سیاسی سپاه پاسداران اعلام کرد که ۸۰٪ افرادی که دستگیر شده‌اند زیر ۳۰سال سن دارند و تعدادی از آنها نیز زن هستند. عجب شکستی است برای حکومت آخوندها! چون با این اذعان آنها تلویحا به‌رسمیت می‌شناسند که جوانانی که در دوران خمینی به دنیا آمده‌اند و حکومتی جز دیکتاتوری مذهبی را ندیده‌اند، این حکومت را نفی می‌کنند و جان‌به‌لب شدنشان را به نمایش می‌گذارند، به‌رغم اشراف به این‌که جانشان به خطر می‌افتد یا ممکن است به زندان بیفتند. در این قیام برای آزادی و حاکمیت مردمی، کشورهای غربی نباید بار دیگر چشم و گوش خود را ببندند.
آری! مریم ما با شما هستیم، همان‌طور که با همه خواهران ایرانیمان هستیم، در مبارز بی‌امانتان که می‌خواهد غل و زنجیرها را از دست و پای زن ایرانی باز کند.  از حسن توجهتان ممنونم. 

اینگرید بتانکور کاندیدای پیشین ریاست‌جمهوری کلمبیا
اینگرید بتانکور کاندیدای پیشین ریاست‌جمهوری کلمبیا در سخنان خود در کنفرانس بین‌المللی پاریس، به شرکت‌کنندگان در  قیام مردم ایران به‌ویژه زنان ایرانی که به‌طور گسترده‌یی در این قیام حضور دارند درود فرستاد و با تقبیح مماشات‌گران با رژیم آخوندی که تلاش می‌کنند واقعیت سرکوب مردم به‌ویژه زنان ایرانی توسط دیکتاتوری آخوندی را وارونه جلوه دهند بر حمایت از قیام مردم ایران به‌ویژه مبارزه زنان ایرانی علیه رژیم زن‌ستیز آخوندی تأکید کرد. اینگرید بتانکور گفت مبارزه زنان در ایران   
مبارزه‌یی است برای آزادی و حقوق پایه‌یی و انسانی همه زنان و مردان. مبارزه‌یی است علیه بنیادگرایی و تحمیل و تبعیض و حجاب اجباری رژیم آخوندها و همچنین علیه همه سیاستهای این دیکتاتوری تروریستی و فعالیتهای رژیم برای دستیابی به سلاح هسته ای.  مبارزه زنان ایران نه تنها علیه حکومتی زن‌ستیز است، بلکه علیه حکومتی است جنایتکار و حمایت از زنان ایرانی به‌معنی مقابله با حکومتی فریبکار است که متحدانی را در کشورهای غربی خریده است.
اینگرید بتانکور در پایان سخنان خود گفت:
بنابراین از شما زنان و مردانی که با هم در اینجا گردهم آمده‌ایم می‌خواهم که قیام کنید. با من همراه شوید. بپا خیزید. قیام کنیم و همان حرکت آن زن ایرانی را که در میان دود گاز اشک‌آور به خود این جرأت را داد که در برابر دژخیمانش بایستد را تکرار کنیم و فریاد سر بیاوریم «مرگ بر دیکتاتور»،‌«زنده‌باد جمهوری آزاد ایران»، «درود بر مریم رجوی». متشکرم. 

سخنران دیگر کنفرانس زنان نیروی تغییر، قیام ایران و نقش زنان، که در آستانه روز جهانی زن در پاریس برگزار شد، خانم بوزنا کومینسکا عضو کمیسیون دفاع پارلمان لهستان بود. وی از جانب زنان لهستانی به به تمامی زنان در مقاومت ایران که علیه رژیم ددمنش و سرکوبگر آخوندها  مبارزه می‌کنند  و در ادامه سخنان خود گفت:
بوزنا کومینسکا – نماینده پارلمان لهستان
من شکی ندارم که مقاومت ایران یک جنبش عمیقاً دموکراتیک است، زیرا که پرنسیپ‌های بنیادی در این جنبش، حقوق برابر زنان در تمامی جنبه‌های زندگی است. برای من خیلی مهم است که مبارزه زنان ایرانی توسط رئیس‌جمهور منتخب، مریم رجوی، رهبری می‌شود،
این باعث می‌شود که صف ما بیشتر متحد شود. هم‌اکنون خواهران شجاع ما و مردم ایران علیه آخوندهای بنیادگرا ایستاده‌اند. آنها خطر بزرگی را می‌پذیرند، ما نمیتوانیم و نباید خواهران خود را تنها بگذاریم در مسیر مبارزه‌شان علیه دیکتاتوری مذهبی، ما باید صدای آنها باشیم.
از همگی شما متشکرم  

سونیا هورنری – نماینده پارلمان استرالیا
سونیا هورنری نماینده پارلمان استرالیا سخنران دیگر کنفرانس بین‌المللی پاریس به‌مناسبت روز جهانی زن بود وی در سخنان خود ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این کنفرانس، به بررسی مبارزات زنان برای به‌دست آوردن حقوق خود در جهان به‌ویژه در کشورهای غربی پرداخت.
وی سپس به نقض حقوق زنان توسط رژیم زن‌ستیز آخوندی پرداخت و گفت:
یقین دارم که که خواهرانم در ایران قوی و شجاع هستند و درخواسته‌شان برای رسیدن به آزادی و دموکراسی و حقوق برابر با مردان به پیروزی خواهند رسید و ما هم در کشورهایمان باید از خواسته زنان در ایران حمایت کنیم.  وی سپس افزود:
می خواهم اذعان کنم که شما خانم رجوی کار بزرگی برای برابری و امید برای زنان کرده اید، این را به‌زودی برای سایر جهان جشن خواهید گرفت. من البته مطمئنم که خواهران ایرانیم به‌خصوص با رهبری خانم رجوی، می‌توانیم به برابری برای زنان در روز بین‌المللی زن برسیم. متشکرم.

ماریا گرچه آ – نماینده پیشین پارلمان رومانی
ماریا گرچه آ نماینده پیشین پارلمان رومانی در سخنان خود در کنفرانس بین‌المللی پاریس در آستانه روز جهانی اقدامات سرکوبگرانه و وحشیانه رژیم علیه تظاهر کنندگان به‌ویژه زنان را محکوم کرد و گفت: بعد از آن که جهان همه رفتار غیرانسانی  رژیم  علیه مردم ایران را  نظاره کرد دیگر زمان گفتگو  با این رژیم گذشته است و زمان آن فرا رسیده که کشورهای متمدن دنیا سیاست خود را  تغییر داده و هر گونه روابط اقتصادی و دیپلوماتیک  با این رژیم را  تا توقف نقض حقوق‌بشر در ایران  قطع کنند 
خانم ماریا بر نقش زنان در قیام مردم ایران تأکید کرد و ضمن اشاره به اعتراف رژیم به حضور گسترده زنان در تظاهرات سراسری، افزود:
تعداد زیادی از 8هزار نفری که در تظاهرات در ایران دستگیر شدند از زنان بودند شجاعت آنها باید برای ما الهام‌بخش باشد  اگر آنها این شجاعت را دارند که تظاهرات بکنند و جانشان را به خطر بیاندازند  ما هم باید دارای آن شجاعت باشیم که بتوانیم تا آنجا که امکان دارد قاطع باشیم و در مقابل آنهایی که باید از نقطه نظرات بین‌المللی مراقبت کنند حرف بزنیم. ما باید قاطعانه از دولتهای خودمان، رهبران اروپایی و سازمانهای جهانی  بخواهیم که بر علیه سرکوب تظاهر کنندگان و سرکوب زنان اقدام کنند 
 علاوه بر این  آنها باید اپوزیسیون ایران به رهبری خانم مریم رجوی   به‌عنوان یک آلترناتیو    که می‌تواند دموکراسی در ایران را با برنامه ده ماده‌ای خو‌د برقرار کند به‌رسمیت بشناسند.

زینت میرهاشمی -سردبیر نشریه نبرد خلق، عضو کمیته مرکزی سازمان چریک‌های فدایی خلق ایران
سخنران دیگر کنفرانس بین‌المللی زنان نیروی تغییر، قیام ایران و نقش زنان که در آستانه روز جهانی زن در پاریس برگزار شد، خانم زینت میرهاشمی، سردبیر نشریه نبرد خلق، عضو کمیته مرکزی سازمان چریکهای فدایی خلق ایران و عضو شورای ملی مقاومت بود وی در سخنان خود گفت:
درود بر همه شما که در اینجا حضور دارید و درود بر زنانی که در ایران در زندان و در خیابان مقاومت می‌کنند. من از این فرصت استفاده می‌کنم یاد زنده‌یاد خانم عاصمه جهانگیر گزارشگر ویژه حقوق‌بشر را گرامی می‌دارم (کف‌زدن). مرسی. چه زیباست این گردهمایی، از همه رنگ و عقیده‌یی، من دستان همه شما را برای جهانی عاری از ظلم و تبعیض و برای صلح و عدالت می‌فشارم (کف‌زدن). مطمئن هستم، مطمئن هستم که قدمهای پیوسته و پرتوان ما می‌تواند طرحی نو افکند و بساط تبعیض جنسیتی که به‌ویژه از جانب بنیادگرایان مذهبی اعمال می‌شود را بهم ریزد. ما سربلندیم زیرا که این روزها زنان ایران بر قلهٴ مبارزه علیه ارتجاع مذهبی حاکم بر ایران هم‌چون الماس می‌درخشند (کف‌زدن).
امسال برای ما سالی متفاوت است. ما شاهد قیامی بودیم که از نظر کمی و کیفی با همه حرکت‌های اعتراضی تا کنون متفاوت بود. قیام تهی‌دستان در ایران، مبارزه سرنوشت‌ساز با حکومتی هست که تنها با ابزار سرکوب حکومت می‌کند. مشخصات مهم این قیام، مخالفت با کل حکومت علیه سیاستهای جنگ‌طلبانهٴ رژیم ولایت فقیه در منطقه، علیه فقر و بی‌عدالتی، تبعیض جنسیتی و فساد بود. خواسته‌های مردم بپاخاسته بسیار روشن است: آزادی بیان و آزادی پوشش، دموکراسی و جمهوری غیردینی و عدالت اجتماعی. قیام‌آفرینان، با شعارها و عمل خود نشان دادند که برای تغییر رژیم، تصمیم قاطع دارند و دیر نیست روزی که بنیادگرایان اسلامی حاکم بر ایران، در اقیانوس خروشان مردم بپاخاسته محو شوند. زنان در این قیام حضور چشم‌گیر داشتند، بدون شک، تأکید می‌کنم بدون شک، این حضور چشم‌گیر زنان در عرصه سیاست و اجتماع هست که در هر تحول دموکراتیک، در آینده می‌تواند تضمین‌کنندهٴ آزادی و برابری جنسیتی باشد، سپاس‌گزارم که به من گوش دادید، مرسی.

گیسو شاکری
در کنفرانس بین‌المللی زنان نیروی تغییر، قیام ایران و نقش زنان، خانم گیسو شاکری سخنرانی کرد و به هنرنمایی پرداخت

ترانهٴ سرزمین من
خسته و مطرود و حیرانی وطن، خفته در خون هزارانی وطن
سرنوشت ما چه یکسان است ببین، مثل من ویران ویرانی وطن
بی‌آشیانه گشتم
خانه به خانه گشتم
بی تو همیشه با غم
شانه به شانه گشتم
عشق یگانه من
از تو نشانه من
بی تو نمک ندارد
شعر و ترانه من
سرزمین من
خسته خسته از جفایی
سرزمین من
بی سرود و بی‌صدایی
سرزمین من
دردمند بی‌دوایی
سرزمین من
ماه و ستاره من
راه دوباره من
در همه جا نمی‌شه
بی تو گزاره من
گنج تو را ربودند
از پی عشرت خویش
قلب تو را شکسته
هر که به نوبت خویش
سرزمین من
کی غم تو را سروده؟
سرزمین من
کی ره تو را گشوده؟
سرزمین من
کی به تو وفا نموده؟
سرزمین من

 (دکلمه)سرزمین من
سرزمین اعدام، سانسور، خفقان، زندان، فقر، فساد، بیکاری، فحشا، کودکان کار، کارگران استثمار شده، دانشجویان و جوانان بی‌آینده، گورهای بی‌نام و نشان، مادران و پدران چشم‌به‌راه، سرزمینی که در آن بیشترین اجبار و ستم و ظلم و تبعیض به نیمی از جمعیت آن، یعنی بر زنانش تحمیل می‌شود. سرزمینی که توسط حاکمان فاشیست مذهبی رژیم جمهوری اسلامی، با قوانین و احکام قرون‌وسطایی و عقب‌افتاده و ارتجاعی اشغال شده است. اما در این همه سیاهی و تباهی، زنان یعنی ستم‌دیدهٴ بخش اجتماعی، در صف اول مبارزه، با شجاعت و دوش به دوش مردان آزادیخواه، قصد کرده‌اند که بنیان این ظلم را بر کنند (کف‌زدن) ایستاده‌اند و اراده کرده‌اند تا شعلهٴ آتش تغییر را تا سرنگونی تمام و کمال این رژیم برافروخته نگاه دارند. برای ساختن دنیایی بهتر، دنیایی فارغ از هر گونه تبعیض جنسیتی و اجبار، در تمام سطوح سیاسی، اجتماعی، حقوقی و اقتصادی، دنیایی آزاد و برابر. بله، این زنان هستند که نمی‌گذارند شعلهٴ آتش دگرگونی فروکش کند و خواب شما دجالان و زن‌ستیزان را آشفته می‌کنند، ای شب‌پرستان، کارتان تمام است.
کی می‌گه تو این زمونه، آتیش حادثه سرده؟ کوچه آمادهٴ جنگه، چشم به راه صد تفنگه

ادامه دارد

۳ اسفند ۱۳۹۶

گزارش سالانه عفو بین‌الملل: نقض حقوق‌بشر و سرکوب شدید آزادی‌ها و اعدام هم‌چنان در ایران ادامه دارد

گزارش سالانه عفو بین‌الملل: نقض حقوق‌بشر و سرکوب شدید آزادی‌ها و اعدام هم‌چنان در ایران ادامه دارد



بیشتر بدانید

مریم رجوی ولغو حکم اعدام


عفو بین‌الملل روز چهارشنبه 2اسفند 96 گزارش سالانه خود درباره وضعیت حقوق‌بشر در جهان را منتشر کرد در قسمتی از این گزارش درباره وضعیت حقوق‌بشر در ایران تحت حاکمیت آخوندها آمده است:
سرکوبهای شدید در ایران و محدودیتهای گسترده برای آزادیهای بیان، مذهب و عقیده، ممانعت از تشکیل تجمعات صلح آمیز، زندانی کردن افراد در سلول‌های انفرادی و برگزاری محاکماتی که به‌طور سیستماتیک و به بهانۀ به خطر انداختن امنیت ملی غیرعادلانه هستند، اعمال می‌شود. 
در این کشور شلاق و شکنجه و دیگر مجازاتهای بی‌رحمانه، تبعیض‌های فراگیر جنسیتی، قومی، اعدام‌های گسترده و حتی اعدام افراد زیر سن قانونی به‌طور گسترده دیده می‌شود.
 شکنجه معترضان و اعتراف گیریهای اجباری در زمان بازجویی از سوی نیروهای وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران هم‌چنان ادامه دارد.
در سال ۲۰۱۷میلادی بسیاری از زندانیان دست به اعتصاب غذا زدند تا اعتراض خود را به زندانی شدن ناعادلانۀ خود نشان دهند؛ 
ازجمله بیش از دوازده زندانی سیاسی زندان گوهردشت کرج در سال گذشته دست به اعتصاب غذاهای طولانی‌مدت زدند تا اعتراض خود را به بازداشت و شرایط غیرانسانی زندانها نشان دهند.
در این کشور محدودیتهای شدیدی نیز در زمینه آزادی‌های موسیقی وجود دارد. آوازخواندن زنان در مجامع عمومی هم‌چنان ممنوع است و لغو کنسرتها هم‌چنان ادامه دارد. روابط اجتماعی نیز بسیار محدود و سرکوب شده است. حمله به میهمانی‌ها و دستگیری صدها جوان و محکوم کردن آنها به شلاق ادامه دارد.
انواع رسانه‌ها از تیغ سانسور در امان نیستند و مبارزه با شبکه‌های تلویزیونی ماهواره‌یی ادامه دارد.
در ماه دسامبر هزاران ایرانی در اعتراض به فقر، فساد و فشارهای سیاسی به خیابانها آمدند. این اعتراضات بزرگترین موج اعتراضات در این کشور از سال ۲۰۰۹میلادی به این سو محسوب می‌شد. در پی این اعتراضات نیز صدها نفر دستگیر شدند و نیروهای امنیتی با استفاده از سلاح گرم اقدام به کشتن یا زخمی کردن معترضان غیرمسلح کردند.
با آغاز این اعتراضات همچنین دسترسی ایرانیان به شبکه‌های مجازی و پیام‌رسان هم‌چون اینستاگرام و تلگرام مسدود و موج تازه‌یی از دستگیریهای خودسرانه و بازجویی‌ها آغاز شد.
  • محاکمات ناعادلانه، زندان، قطع عضو و اعدام
زندانی کردن افراد در سلول‌های انفرادی که گاه شامل کودکان زیر سن قانونی می‌شود و شلاق زدن آنها آنهم به‌دلیل انجام کارهایی که از نظر حقوق بین‌الملل جرم نیستند  و یا قطع عضو به‌دلیل سرقت هم‌چنان در ایران دیده می‌شود.
صدها نفر پس از محاکمات ناعادلانه در انتظار اجرای حکم اعدام هستند.
محاکمات به‌طور سیستماتیک ناعادلانه هستند. هیچ ساز و کار مستقلی برای تضمین پاسخگویی قوه قضاییه وجود ندارد، به‌ویژه در قبال افرادی که در دادگاه انقلاب محکوم می‌شوند. به معیارهای قانونی تعیین شده برای رسیدگی به پرونده‌ها ازجمله تضمین دسترسی به وکیل در زمان دستگیری و در جریان تحقیقات نیز احترامی گذاشته نمی‌شود.
اتباع دیگر کشورها و ایرانیان دارای دو ملیت نیز با بهانه‌هایی مانند «پروژه نفوذ» هم‌چنان با دستگیریهای خودسرانه، بازداشت و محاکمات ناعادلانه مواجه هستند.
بیشتر بدانید

مریم رجوی علیه بنیادگرایی

 وبدانید که نظام فاسد ولایت فقیه وبنیادگرایی یعنی چه

بیانیه‌ سایت مجذوبان نور: برنامه‌ریزان امنیتی کشور رفتارشان به‌گونه‌یی نباشد که جامعهٴ درویشی را از مشی صلح‌طلبانه پشیمان نمایند

بیانیه‌ سایت مجذوبان نور: برنامه‌ریزان امنیتی کشور رفتارشان به‌گونه‌یی نباشد که جامعهٴ درویشی را از مشی صلح‌طلبانه پشیمان نمایند

سایت مجذوبان نور وابسته به دارویش درباره درگیرهای روز سه‌شنبه اول اسفند دراویش با مآموران سرکوبگر انتظامی طی بیانیه‌یی ازجمله اعلام کرد اقدامات خشونت‌آمیز و به‌کار بردن سلاح از سوی ضابطین دادگستری و برخورد قهرآمیز و حمله به جمع دراویش و ضرب ‌و شتم شدید و توهین و فحاشی به آنها در حین بازداشت، انتساب اتهامات بی‌پایه و اساس به دستگیرشدگان، بی‌رحمی و رفتار قلدرمآبانه و شقاوت بیش از حد؛ هشدار و زنگ خطری‌ست برای دولتمردان کشور و جامعه درویشی... برنامه‌ریزان امنیتی کشور باید به این نکته توجه نمایند که رفتارشان به‌گونه‌یی نباشد که جامعه درویشی را از مشی صلح‌طلبانه پشیمان نمایند و به اجبار آنها را وادار به واکنش‌هایی نمایند که با اصول اعتقادی آنها در تعارض است.... بر اساس آموزه‌های درویشی همه‌‌ی درویشان از هر گونه تنش و ایجاد بحران در جامعه پرهیز می‌کنند اما این بدان معنا نیست که حقوق حقه‌ی خود را نادیده بگیرند.

۱ اسفند ۱۳۹۶

اعتراف به‌قتل زندانیان قیام در زیر شکنجه و تلاش برای جلوگیری از این اظهارات در مجلس ارتجاع

اعتراف به‌قتل زندانیان قیام در زیر شکنجه و تلاش برای جلوگیری از این اظهارات در مجلس ارتجاع


درپی اعتراف برخی از اعضای مجلس رژیم به‌قتل زیر شکنجه در زندانها  و قلمداد کردن آن تحت عنوان خودکشی، یک مهره خامنه‌ای خواستار جلوگیری از این اعترافها شد:

شهدای قیام سراسری ایران دست کم به ۳۰ تن می رسد | ايران افشاگر

قاضی‌پور، عضو مجلس رژیم ـ 29بهمن 96
صحبت در مجلس در مورد زندانها، برخلاف سیاستهای نظام است
این کلیپ ها را ببینید

 کلیپ تصاویری از شهدای قیام ایران دی96راهتان ادامه دارد -

در مجلس آقای مطهری افرادی صحبت می‌کنند که از زبان ضد انقلاب بدتر صحبت می‌کنند، اهداف نظام، سیاستهای کلی نظام را، رهبر فرزانه، شورایعالی امنیت ملی تعیین می‌کند، یکی از نمایندگان میگه که بچه‌های مردم رو می‌برند زندان کشته تحویل می‌دهید، این برخلاف سیاستهای نظام است، این کارها بد است، یکی میگه احزاب پژاک و پ ک ک تأیید می‌کند ما می‌گیم اینها قاتل اند، تروریست‌اند...
من از حضرتعالی می‌خواهم حتماً به این نطقها که علیه نظام، علیه نیروهای مسلح صحبت می‌کنند و از ضد انقلاب دفاع می‌کنند، برخورد کنید.

جنبش دادخواهی- عکس واسامی شهدای دانش آموزان دبیرستانی - کشتار دانش آموزان دبیرستانی تنها به جرم هواداری از سازمان مجاهدین خلق ایران