۶ آذر ۱۳۹۴

«لا اکراه فی‌الدین» یا «جام زهر اجتماعی؟!

«لا اکراه فی‌الدین» یا «جام زهر اجتماعی؟!

آخوند سبحانی: «حجاب نماد جمهوری اسلامی است... . این بد حجابان هستند که به نظام دهن کجی می‌کنند و اعمال بد حجابان از رباخواران بدتر است».

آخوند موحدی کرمانی: بدحجابی فقط یک گناه عادی نیست، بلکه با امنیت کشور بستگی دارد. آن بد حجاب شاید هم متوجه نباشد، اما عملاً داره دهن کجی به نظام جمهوری اسلامی نشان می‌دهد».

علی جنتی، وزیر سانسور آخوند روحانی:
«بحث منکر بی‌حجابی؛ آیا تا کنون از خود پرسیده‌ایم که با وجود سالها تلاش نتوانسته‌ایم با آن مقابله کنیم؟ تمام دخترانی که 30سال از عمر آنها گذشته است، تربیت شده‌ی ما هستند. چرا هرچه زمان می‌گذرد در  زمینه‌ی حجاب پس‌رفت و عقب‌گرد داریم؟ و نتوانستیم به‌رغم وجود همه نهادهای فرهنگی با این پدیده مقابله کنیم؟».
اینها نمونه‌هایی از اعتراف به شکست خط سرکوب جوانان و زنان توسط آخوندهاست که هر باندی با زبان خودش به آن اعتراف می‌کند. حالا رفسنجانی این اعترافها را به نقطه بالاتری بالغ کرده و با اعتراف به این‌که اصلاً چنین اجباری در اسلام وجود ندارد خواهان این است که باند رقیب در پی جام زهر اتمی، جام زهر اجتماعی را هم سربکشد. خبرگزاری حکومتی ایرنا این خواسته را انعکاس داده و نوشته است: «وی با تأکید بر ضرورت پرهیز از تنازعات سیاسی به مسئولان نظام در همه سطوح توصیه کرد باید قدر این مردم را بدانیم و «لا اکراه فی‌الدین» را یک دستور مؤکد قرآنی در همه ابعاد زندگی بدانیم». خبرگزاری ایرنا رژیم ۳/۹/۹۴

کار نظام به جایی رسیده که استوانه نظام می‌گوید «لا اکراه فی‌الدین»، در دین هیچ اجباری نیست. حالا این سؤال پیش می‌آید که مگر چی شده که رفسنجانی از «لا اکراه فی‌الدین» دم می‌زند، آیا کشف و شهود جدیدی در دین کرده و اولین بار است که آیه 265 از سوره بقره را می‌خواند یا این‌که موضوع چیز دیگری است؟ 

پاسخ این سؤال را رفسنجانی در دیدارش با رئیس پارلمان کرواسی که در روزنامه حکومتی اعتماد مورخ 14مهر درج شده داده است: «وقتی از شدت ظلم، ناامنی و بیکاری، کارد به استخوان برسد، جوان ناراضی به فکر انتقام می‌افتد».

آری، ترس از انفجار خشم متراکم جوانهاست که زبان رفسنجانی را به این آیه باز کرده است، همان جوانهای ناراضی که به‌دنبال آزادی هستند و دین فروشی آخوندها را بر نمی‌تابند. همان جوانهایی که به اعتراف رفسنجانی زیر فشار سرکوب آخوندها کارد به استخونشان رسیده و به فکر انتقام می‌افتند.

‫خامنه اي خليفه ارتجاع khamenei : پس از جام زهر هسته‌یی، اکنون کدام جام؟

‫خامنه اي خليفه ارتجاع khamenei : پس از جام زهر هسته‌یی، اکنون کدام جام؟: پس از جام زهر هسته‌یی، اکنون کدام جام؟ لينك به منبع پس از کمی فاصله گرفتن از جنجال و هیاهوی جلسه پرتشنج مجلس ارتجاع در روز یکشنب...

لينك به منبع


پس از کمی فاصله گرفتن از جنجال و هیاهوی جلسه پرتشنج مجلس ارتجاع در روز یکشنبه 19مهر، اکنون بهتر می‌توان به صحنه نظر افکند و آنچه را که واقع شده و سمت حرکت تحولات را روشنتر نگریست.

یک روز بعد از تصویب برجام، روحانی طی سخنانی در ساری، با کلماتی صریح، بر آغاز مرحله بعد و دور بعدی جنگ صحه گذاشت و گفت: «ما امروز در فرصت پسابرجام هستیم». وی از «رهبری با درایت» خامنه‌ای در حصول توافق هسته‌یی تمجید کرد، اما با «فرصت خواندن «پسابرجام» که خامنه‌ای و باند او آن را «تهدید» و «دریچه‌یی برای نفوذ» دشمن تلقی می‌کنند، نشان داد که چگونه بلافاصله پس از تصویب برجام در قطب مخالف ولی‌فقیه قرار گرفته و به‌طور روزافزونی فاصله و واگرایی‌اش از او بیشتر می‌شود.

وحشت آخوند احمد خاتمی از سرنوشت حکومت آخوندی

وحشت آخوند احمد خاتمی از سرنوشت

 حکومت آخوندی در جمع مزدوران بسیجی کرمان

آخوند احمد خاتمی با وحشت از سرنوشت حکومت آخوندی گفت: فتنه خط قرمز نظام است... برخی به‌ویژه شبکه‌های ماهواره‌یی وانمود می‌کنند که شیرازه انقلاب از هم پاشیده و به‌زودی کار ایران تمام است.

آخوند احمد خاتمی عضو خبرگان ارتجاع که روز پنجشنبه 5آذر 94 در جمع مزدوران بسیجی کرمان سخنرانی می‌کرد با اشاره به باند رفسنجانی روحانی گفت: برخی بی‌میل نیستند که با آمریکا مذاکره کرده و با آنها رابطه برقرار کنند... در عرصه داخلی آمریکا در پی نفوذ است، اما برخی به‌شدت از این واژه وحشت کرده‌اند در حالی که این واژه را کسی جز مقام معظم رهبری به کار نبرده است. برخی نفوذ را سوء‌استفاده و برخی توهم می‌دانند، اما حرف این است که تردید نکنید که آمریکا در پی نفوذ به ایران است.

چهار دست و پا در باتلاق



ولی‌فقیه زهر خورده رژیم آخوندی، در چنبره مشکلات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، با چنان بحرانهایی مواجه شده که رشد آن از حالت تصاعد حسابی به‌حالت تصاعد هندسی تبدیل شده است. نتیجه این وضعیت فرو رفتن در باتلاقی از بحران و کشمکش درونی است. اینک رژیم قرون‌وسطایی ولایت‌فقیه، ناتوان از مداوا و حتی تسکین دردهای بی‌درمان خود، از سر فلاکت و استیصال، چاره را در شدت بخشیدن به چهار سیاست شکست‌خورده خود می‌بیند:

 یکم؛ سیاست صدور بحران و دخالت در امور کشورهای منطقه از طریق تشدید افسارگسیخته تروریسم و بنیادگرایی. همان که رژیم دجال آخوندی اسم آن را «عمق استراتژیک» و «عملیات استشهادی» می‌گذارد. اما تصویب قطعنامه سازمان ملل در محکومیت نقض حقوق‌بشر در سوریه، که در آن، اخراج متجاوزان اشغالگر شامل نیروی تروریستی قدس،  سپاه پاسداران  و حزب‌الشیطان از این کشور، درخواست شده بود، ضربه‌ای کاری به این سیاست متجاوزانه رژیم بود.

 از دیگر مصادیق شکست این سیاست، به هلاکت رسیدن خرمهره‌هایی چون پاسدار همدانی و هلاکت رو به تزاید سلسله‌ای از پاسداران ریز و درشت در سوریه است که به‌اندازه کافی باتلاقی بودن این زمین برای ولی‌فقیه را نشان می‌دهد. یک پای ولی‌فقیه زهر خورده در این باتلاق فرو رفته و هر چه بیشتر او را به خود می‌کشد.

 دوم؛ سیاست تشدید سرکوب و پهن کردن هر چه بیشتر بساط اعدام و فشار بر اقشار مردم. تنها نگاهی به آمار خیزشها و اعتصابات سه ماه اخیر پس از برجام، گویای شکست خوردن سیاست تشدید سرکوب است. به‌ویژه ‌این‌که پنجشنبه ‌شب (۱۹نوامبر۲۰۱۵) کمیته سوم مجموع عمومی ملل متحد، قطعنامه‌یی را به تصویب رساند که نقض وحشیانه و سیستماتیک حقوق‌بشر در ایران تحت حاکمیت فاشیسم دینی را محکوم می‌کرد؛ و این برای رژیم دجال آخوندی به‌خصوص بعد از برجام و زهرخوران، بسان یک سیلی آبدار بر بناگوش و یک پس‌گردنی گیج کننده بود. روزنامه دلواپسان به نام وطن امروز، تصویب قطعنامه‌ها را «فاجعه دیپلوماسی» نامید و خطاب به وزارت‌خارجه رژیم نوشت: انتظار این بود که دستگاه دیپلوماسی این فاجعه را در سطحی بین‌المللی، پیگیری حقوقی، سیاسی و تبلیغی کند، اما وزارت امور خارجه رسماً پیش از ورود به چنین آوردگاهی، سپر از دست انداخته است.

 تشدید سرکوب در جامعه و همزمان بالا گرفتن جنگ درونی گرگها، آن روی سکه فرو رفتن پای دیگر ولی‌فقیه در باتلاق بحرانها است. تا این‌جا او هر دو پا و تا کمر در باتلاق است.

 سوم؛ ادامه فعالیت مخفیانه برای تولید سلاح هسته‌ای، به‌رغم جار و جنجال برجام و پسا مذاکرات. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه 18نوامبر 2015 در گزارش جدید خود اعلام کرد: «طی سه ماه گذشته ذخایر اورانیوم غنی شده رژیم ایران ۴۶۰ کیلو افزایش یافته و در سایت هسته‌یی فردو، تعدادی سانتریفوژ از بخشی به بخش دیگر جابه‌جا شده است. در حالی که قرار بود رژیم ایران اورانیوم خود را کاهش دهد و سانتریفوژهای اضافی خود را زیر نظر بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به انبار بفرستند». از سوی دیگر، یوکیو آمانو، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در گزارش جدید خود می‌گوید «در  سایت پارچین علائمی از یک بازسازی دیده شده است». اما واکنش رژیم به این گزارش آمانو شنیدنی است:

 «نجفی، نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نسبت به گزارش آمانو گفت: ”آمانو در گزارشش تکرار کرده که در پارچین علائمی از یک بازسازی دیده شده. آیا ساخت یک اتاق استراحت به‌معنای بازسازی پارچین است؟ (اخبار 2030شبکه خبر تلویزیون رژیم- پنجشنبه 28آبان)

 باید گفت، آن اتاق استراحت و اتاق خواب اتمی، همان باتلاقی است که پس از دو پا، حالا یک دست ولی‌فقیه زهر خورده هم در حال فرو رفتن در آن است.

 و سرانجام سیاست چهارم رژیم، موشک زدن به تنها همآورد و جایگرین بلامنازع خود برای از میان برداشتن آن. خوابی که 37سال است دارد می‌بیند، اما همواره پنبه دانه.

 رژیم ضدبشری ولایت‌فقیه، طی 4 دور موشک‌باران کمپ کوچک لیبرتی و مجاهدان بی‌دفاع، که از قضا هر بار بر قساوت و توحش آن می‌افزاید، نه‌تنها طرفی نبسته و چیزی عایدش نشده، بلکه هر بار با یک پاسخ دندان شکن و با مجاهدانی با صلابت‌تر و هشتاد بار مجاهدتر مواجه شده است. چرا که مجاهدان شکست ناپذیر رزمگاه لیبرتی، ساعتهایی بعد از آخرین موشک‌باران سهمگین، جواب دندان شکن او را دادند و از روی ویرانه‌های باقیمانده از موشکباران، در حالی‌که هنوز دود ناشی از آتش‌سوزیهای به هوا می‌رفت، به او حالی کردند که «می‌آید روز حساب».

پیتر متیوز، نماینده پارلمان، روز پنجشنبه 19نوامبر در اجلاس رسمی پارلمان ایرلند در این باره گفت: «… 12ساعت پس از کشتار ساکنان لیبرتی، آنها توانستند آهنگی را تنظیم کنند که فوق‌العاده است و ما در اخبارمان راجع به آن هیچ چیزی نشنیدیم. این آهنگ بسیار قوی است و مرا به یاد آهنگ «ریور دانس» میاندازد. شما باید این آهنگ را بشنوید. این آهنگ بیانگر روحیه مردمی است که برای به‌دست آوردن آزادی واقعی آماده فدا هستند».:

 این‌جا آغاز پایان توست،

 با روی سرسخت رزم ما،

 بنگر این‌جا گورستان توست.

 چون توفان پر شتاب،

 در راه است این انقلاب،

 این شه شیخ ذلیل،

 می‌آید روز حساب.

 به این ترتیب با شکست سیاست چهارم ولی‌فقیه زهر خورده، اکنون دست علیل او نیز در باتلاق فرو رفته و چهار دست و پا در آن در حال بعلیده شدن است. یک گام فراتر، این قلب شیطان و مغز اهریمن است که برای همیشه در باتلاق فرو خواهد رفت.


 ب. بهمنی- 29آبان 1394
برگرفته از سايت ایران اسرار

ارتش جديد سوريه در هماهنگي با ائتلاف بين المللي، رسما جبهه دير الزور را عليه داعش باز كرد




روزنامه الشرق الاوسط- لندن ۲۵ نوامبر ۲۰۱۵ 
طي اقدامي كه سرهنگ ارتش آزاد سوريه مهند الطلاع آنرا به نوبه خود زمينه سازي براي خلاصي از داعش و رژيم سوريه در استان ديرالزور در شرق سوريه كه در كنترل اين تشكيلات بنيادگرا مي‌باشد توصيف كرد، ”ارتش جديد سوريه” اعلام كرد كه مسئوليت هماهنگي نظامي با ائتلاف بين الملي عليه داعش را در منطقه شرقي بر عهده گرفته است. و در حاليكه اطلاعات حاكي از تشكيل يك گروه جديد در چند هفته قبل بود، روز گذشته اين ارتش رسما تاسيس خود را اعلام كرد طبق اظهارات الطلاع ”اين امر يك هفته پس از موفقيت ما در اجراي عمليات رزمي مهمي در هماهنگي با ائتلاف در منطقه التنف انجام گرفت”.
اين عمليات مرزي كه از طريق هوابرد انجام شد انبارهاي مهمات داعش را در گذرگاه مرزي التنف بين سوريه و عراق هدف قرار داد كه طبق اعلام سايتهاي اپوزيسيون باعث ويراني كامل اين انبارها شد، آنجا منطقه‌يي است كه داعش در ماه مي گذشته كنترل خود را بر آنجا اعمال كرد. در همين حال الطلاع اشاره كرد كه ارتش جديد سوريه از صدها تن از كساني كه در مناطق نزديك ديرالزور متمركز هستند تشكيل مي‌شود، بيانيه تاسيس آن خاطر نشان كرده ”اين ارتش از سوريهاي آموزش ديده تشكيل شده و درهاي ملحق شدن به آن در برابر تمام سوريهاي وطن پرست باز است”...
... پس از آنكه بسياري از گروههاي ارتش آزاد نپذيرفتند كه با ائتلاف بين المللي همكاري كنند زيرا كه ائتلاف از جنگ با رژيم و داعش بطور همزمان سر باز زده بود، الطلاع تاكيد كرد كه هدف اين گروه كه كماكان بخشي از ارتش آزاد مي‌باشد جنگ با هم داعش و هم رژيم است، در عين حال اين ارتش وجود هرگونه اختلافي را در صفوف اين گروهها رد كرد و گفت يك هماهنگي دائمي با گروههاي موجود در شمال و جنوب وجود دارد...

جنگ گرگها در را س نظام در تصویرهای دیدنی

جنگ گرگها در را س نظام در تصویرهای دیدنی







خامنه ای در چند تصویردیدنی



خامنه ای در چند تصویردیدنی





«دوئل تمام عیار» رفسنجانی و خامنه‌ای

«دوئل تمام عیار» رفسنجانی و خامنه‌ای


با گذشت هر روز جنگ هژمونی در درون رژیم یک گام تشدید می‌شود. علت این است که با گذشت هر روز، یک روز به زمان رویارویی تمام‌عیار و نهایی دو باند رژیم در نمایش انتخابات اسفند ماه نزدیکتر می‌شویم.
آخوند موحدی کرمانی به‌عنوان نماینده خامنه‌ای در نمایش جمعه 6آذر، این جنگ را یک گام دیگر تشدید کرد. او برای بسیج کردن باند خامنه‌ای در جنگ انتخابات می‌گوید: «انتخابات مهمی در پیش داریم، مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی. از همین حالا مردم ما، مردم بصیر ما، باید در شناسایی کاندیداهای محتمل، کوشا باشند. هر دو مجلس مهم است، اما خبرگان مهمتر».

جالب این جاست که باند رقیب هم عیناً به همین ترتیب بر اهمیت انتخابات رژیم در اسفندماه تأکید می‌کند. مثلاً رفسنجانی می‌گوید: «انتخابات اسفند ماه یکی از سرنوشت سازترین انتخابات در تاریخ انقلاب اسلامی‌است» (سایت رفسنجانی 5آذر94).

چرا چنین است؟ جواب را آخوند موحدی کرمانی داده است: «تمام دغدغه‌ها آن زمان است که خدای نکرده برای معظم له اتفاقی بیفتد. در آن صورت باید حواسمان جمع باشد نگرانی پیش نیاید» (نمایش جمعه تهران 6آذر).

همین «دغدغه» در عموم نمایش‌های زنجیره‌یی جمعه در 6آذر موج می‌زند. با عبارتهایی از این قبیل: «کسانی که با رهبری و ولایت زاویه شفاف دارند، اگر وارد مجلس شوند خوراک نفوذی و جلبی دشمن هستند» (آخوند علم‌الهدی ـ نمایش جمعه مشهد ـ 6آذر94).

به این ترتیب موضوع کانونی جنگ هژمونی در رأس نظام آشکار می‌شود. از قرار معلوم مرگ خامنه‌ای به «دغدغه» اصلی سردمداران نظام ولایت به‌ویژه در باند خودش تبدیل شده است. آخوند موحدی کرمانی در این مورد می‌گوید: «از آنجا که موضوع بسیار مهم است، باید احتمالات را هم از نظر دور نداشت». معنی این «دغدغه» این است که احتمال مرگ خامنه‌ای در دوران مجلس خبرگانی که در اسفند ماه به‌اصطلاح انتخاب می‌شود وجود دارد. در این صورت این مجلس باید مشخص کند که چه کسی بر تخت ولایت جلوس می‌کند. در این صورت اگر رفسنجانی آن‌چنان‌که خیز برداشته اکثریت این مجلس را در دست داشته باشد، می‌تواند به رویاهای اکبر شاهی خود رنگ تحقق بدهد.

نتیجه این‌که جنگ اصلی که در رأس نظام جریان دارد و انعکاس تمامی بحرانهای رژیم در آن ظاهر می‌شود بر سر هژمونی خبرگان ارتجاع است، این هژمونی است که می‌تواند بقای ولایت در کشتی شکسته نظام را تضمین کند.

در چنین شرایطی به صحنه آمدن رفسنجانی و اعلام شرکت در خبرگان ارتجاع به یک خبر بسیار مهم در درون رژیم تبدیل می‌شود.تا آنجا که یک روزنامه باند رفسنجانی اعلام کاندیدا شدن او را «دوئل تمام‌عیار بین همه بزرگان نظام در این دو انتخابات» تفسیر می‌کند (روزنامه حکومتی مردم‌سالاری 5آذر94). معنی دوئل روشن است. گامی فراتر از جنگ. در پایان یک جنگ سران دو نیروی متخاصم می‌توانند حضور داشته باشند، یکی پیروز و دیگری شکست خورده. اما در پایان دوئل یکی هست و دیگری نیست. البته در این جا به‌معنی نابودی فیزیکی یا از دور خارج شدن کامل به‌صورت حبس خانگی یا هر شکل دیگر.

آخوند صدیقی نماینده خامنه‌ای چشم‌انداز این صحنه را چنین توصیف کرده است: «کسانی که فتنه کردند، هنوز رها نکرده و برخی پستها را گرفته‌اند و فعلاً خیالشان جمع است؛ کسانی که موجودیت‌شان با بحرانها و آشوبها به وجود می‌آیند، با یک آشوب از بین می‌روند» (سایت حکومتی انتخاب 6آذر94).

کاندیدا شدن رفسنجانی برای خبرگان، خامنه‌ای را در یک بن‌بست تازه قرار می‌دهد، از یک طرف هیچ بهانه‌یی برای حذف او از طریق شورای نگهبان ندارد، حذف او می‌تواند دهانه شکاف درونی رژیم را چنان باز کند که قیامی بسا بزرگتر از 88 از آن بیرون بزند. اما حذف نکردن رفسنجانی به‌معنی تن‌دادن به هژمونی احتمالی او در خبرگان و پیامدهای خطیر آن در رأس نظام است.

در روزها و هفته‌های آینده شاهد اوجگیری هر چه بیشتر جنگ در رأس نظام خواهیم بود. جنگی که هیچ برنده‌ای در درون نظام ندارد.

۲ آذر ۱۳۹۴

مقامات ایرانی از «له له زدن» تهران پشت ریاض انتقاد می کنند

مقامات ایرانی از «له له زدن» تهران پشت ریاض انتقاد می کنند

اقتصاد ایران با سونامی بیکاری روبرو شد
مجلس ایران
مجلس ایران
منابع آگاه ایرانی به “الشرق الاوسط” گفتند که دولت ایران به دلیل شکست محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران وهیئت دیپلماتیک ان، برای برگشتن روابط با عربستان سعودی انتقاد مواجه شده است.
در این راستا، هفته نامه “یالثارات” وابسته حزب الله ایران از حمله بر حسن روحانی رئیس جمهوری ان کشور بخاطر به اصطلاح “له له” زدن  براى تلاش کردن ظریف دیدار با عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان سعودی انتقاد کرد.
در مقابل، حسین صادقی سفیر ایران در ریاض در گفتگو خود با روزنامه “شرق” گفت که ایران باید واقع بینانه به عربستان سعودی در نظر بگیرد، عربستان سعودی جزء بزرگی از جهان اسلام است، او هم به افراط گرایان کشور خود را مسدود کردن روابط با عربستان سعودی متهم کرد.
از سوی دیگر، گزارش های رسمی ایران نشان داد که اقتصاد ایران با ۵٫۶ میلیون از فارغ التحصیلان دانشگاه بیکار روبرو شد، در حالی است که مقامات ایرانی از “سونامی بیکاری” در ایران هشدار دادند.

قافیه چو تنگ آید ولی فقیه به جفنگ آید- خامنه‌ای: آمریکا به طور مستقیم به داعش در عراق کمک می‌کند

خامنه‌ای: آمریکا به طور مستقیم به داعش در عراق کمک می‌کند

media 
محمد بوهاری، رئیس‌جمهور نیجریه، پیش از ظهر امروز دوشنبه ۲ آذر/ ٢٣ نوامبر ٢٠١۵ ، با آیت الله خامنه‌ای دیدار کرد.KHAMENEI.IR
آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد که «بر اساس اطلاعات دقیق، آمریکایی‌ها در عراق و برخی کشورهای مرتجع منطقه به‌طور مستقیم به داعش کمک می‌کنند و نقش مخرّبی دارند».
خامنه‌ای این ادعا را امروز در دیدار با "محمد بوهاری"، رئیس جمهوری نیجریه که برای شرکت در اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز به تهران سفر کرده مطرح کرد و جزئیاتی درباره این "اطلاعات دقیق" نداد.
رهبر جمهوری اسلامی همچنین همکاری و کمک آمریکا و غرب در مبارزه علیه جریان‌های تروریستی نظیر "بوکوحرام" در آفریقا را زیر سؤال برد.
این اظهارات خامنه‌ای در حالی است که شب گذشته، ٨ نفر در یک حمله انتحاری در شهر "مایدوگوری" یکی از شهرهای بزرگ نیجریه کشته شدند؛ در این حمله که از سوی یک زن انتحارکننده صورت گرفت، ٧ نفر نیز زخمی شدند.
گروه مسلح "بوکوحرام"، تاکنون چندین حمله در نیجریه انجام داده که در آنها از زنان و کودکان برای عملیات انتحاری بهره می‌برد.
"مایدوگوری"، دارای ٢ میلیون و ٦٠٠ هزار نفر جمعیت است که از این میان بنا بر آمار سازمان ملل متحد، یک میلیون و ٦٠٠ نفر پناهنده هستند. این شهر در اکتبر گذشته، ٧ بار مورد حمله تروریستی واقع شد که در این حمله‌ها ۵٤ نفر کشته شدند.

آشفتگی و ضد و نقیض گویی درباره اجرای برجام

آشفتگی و ضد و نقیض گویی درباره اجرای برجام

شورای امنیت ملل متحد

شورای امنیت ملل متحد



بخت برگشتگی رژیم در روزهای اخیر نمود بیشتری پیدا کرده است. در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته شاهد صدور دو قطعنامه در مجمع عمومی ملل‌متحد در مورد حقوق‌بشر و دخالتهای رژیم در سوریه و به‌دنبال آنها، تصویب قطعنامه ضدتروریستی فرانسه در شورای امنیت بودیم؛ یک روز قبل‌تر، یعنی روز چهارشنبه هم آمانو مدیر کل آژانس هسته‌یی سازمان ملل گزارشی ارائه کرد که در مجموع علیه رژیم بود. آمانو در گزارش فصلی خود که درباره وضعیت کنونی هسته‌یی رژیم و چگونگی اجرای توافقات برجام منتشر کرد بار دیگر بر نقض تعهدات رژیم انگشت گذاشت. این گزارش، رژیم را به‌شدت آشفته و سرآسیمه کرد، به‌صورتی‌که این آشفتگی، خود را در خبرها و اظهارات ضد و نقیض مهره‌های رژیم نشان می‌دهد. تلویزیون رژیم آخوندی، خبر این گزارش را به‌صورت زیر ارائه داد: «ایران در حال برچیدن تجهیزات هسته‌یی خود است».
خبرگزاری رویتر به استناد گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نوشت ایران در مدت کمتر از یک ماه، تقریباً یک چهارم سانتریفوژهای خود را که از آنها برای غنی‌سازی استفاده می‌کند، اوراق کرده است.

در گزارش محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در اختیار شورای حکام آژانس قرار گرفته آمده است ایران حدود 4500 دستگاه سانتریفوژ را از محل خود در مراکز غنی‌سازی فردو و نطنز منتقل کرده است.

این گزارش می‌افزاید ایران همچنین در حال صورت برداری سالانه در همه مراکز غنی‌سازی خود است و این بدین معناست که غنی‌سازی در سراسر این کشور متوقف شده است». (تلویزیون رژیم-28آبان)

بر اساس این خبر گویا آمانو گزارش تماماً مثبتی از رژیم داده، اما این خبر به جنبه‌هایی از این گزارش که در آنها بر نقض تعهدهای رژیم دست گذاشته، اشاره نکرده است. جنبه‌هایی که سخنگوی آژانس اتمی رژیم، کمالوندی را وادار به توجیه تراشی برای رفع و رجوع آنها می‌کند. کمالوندی می‌گوید:
«این گزارش در بند22 اشاره می‌کند که جمهوری اسلامی ایران فعالیتهای غنی‌سازی را که می‌بایست تعلیق بکند نکرده است. این البته یک عادتی است که آژانس در هنگام پرداختن به جمهوری اسلامی ایران داشته است. با توجه به این‌که قطعنامه‌هایی در گذشته، چه در شورای حکام چه در شورای امنیت صادر شده بود، تلقی آژانس این است که این قطعنامه‌ها باید اجرا بشود… معمولاً مدیر کل در نتیجه‌گیری، در موقعیتی نیست که بتواند اعلام کند که همه فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران فعالیتهایی است که در راستای پادمانی است.

بعضی خبرگزاریها ممکن است متمرکز بشوند بر این بخش از موضوع که یک جنبه حرفه‌ای دارد؛ باید مراقب بود که یک گزارش مثبت را گزارش منفی جلوه ندهند» (همان منبع).

بر اساس حرفهای این سخنگو، مدیرکل آژانس بر حسب «عادت» یک چیزهایی می‌گوید! مثلاً این‌که گفته رژیم غنی‌سازی را تعلیق نکرده یا این‌که گفته نمی‌تواند تأیید کند که فعالیتهای هسته‌یی ماهیت غیرنظامی داشته، بر اساس «عادت» است! کمااین‌که خبرگزاریها هم که این موارد منفی را گزارش داده‌اند، لابد بنا بر «عادت» بوده! البته آژانس، موارد دیگری را هم بر حسب «عادت» گزارش کرده است.

به گزارش رویتر، طی 3ماه گذشته ذخایر اورانیوم غنی شده ایران افزایش یافته است؛ در حالی که (رژیم) ایران طبق توافق هسته‌یی باید ذخائر خود را کاهش می‌داد.
بر پایه این گزارش، در حال حاضر میزان ذخیره ایران به نسبت گزارش ماه اوت، ۴۶۰ کیلو افزایش داشته است.
این گزارش می‌افزاید که ایران همچنین دستگاههای سانتریفوژ اضافه را از سایتهای هسته‌یی نطنز و فردو خارج کرده است.
(در واقع) تعدادی سانتریفوژ از بخشی به بخش دیگر در این سایت برده شده، در حالی که قرار بود ایران سانتریفوژهای اضافی را زیر نظر بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به انبار بفرستد. سایت سپاه پاسداران موسوم به قدس آنلاین نیز، اظهارات نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت و روابط خارجی مجلس ارتجاع را منعکس کرده که وی خشمگین از گزارش آمانو، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را ابزار دست آمریکا و غرب خوانده و گفته است: «حل پرونده PMD از شرایط اجرای برجام بوده و هست که مورد تأکید خامنه‌ای بوده، اما امروز اظهارنظرها نشان می‌دهد که بنا ندارند PMD را حل کنند و این بیانگر عهدشکنی آمریکا و غربی‌هاست».

معلوم می‌شود که این تنها خبرگزاریهای خارجی نیستند که برداشت منفی از گزارش آمانو دارند. مورد منفی دیگری که آمانو در بازدید خود از آژانس مشاهده کرده و آن را در گزارش خودش هم منعکس کرده، یک مورد ساخت و ساز غیرمجاز در پارچین بوده است، توضیحات کمالوندی سخنگوی آژانس رژیم هم جالب است و هم به‌اندازه کافی قانع کننده!:
«طبیعتاً در کنار یک مجموعه بزرگ نظامی ساخت و سازهایی هم انجام می‌شود. آنچه که اینها در ماهواره دیدند که برایشان عجیب بود که چیست؟ و مثلاً آیا تأسیسات یک پمپ است؟ در واقع یک اتاق استراحت بوده و در گذشته هم محلی بوده برای سگ نگهبان».

بالاخره معلوم نیست که این محل، سگ دانی بوده که پرسنل اشتباهی رفته‌اند و آنجا خوابیده‌اند، یا ماهواره‌های آژانس سگ‌دانی را با محل بمب‌سازی اشتباه گرفته‌اند؟! البته در رژیمی که به قول احمدی‌نژاد، دانش‌آموز 13ساله می‌تواند در آشپزخانه‌شان با قابلمه غنی‌سازی بکند، لابد می‌تواند در سگ‌دانی هم بمب اتمی بسازد!

به هر حال، عاملی که ایادی رژیم را این طور سرآسیمه کرده و به پرت و پلاگوییهایی از این قبیل واداشته این است که باند رفسنجانی روحانی تصور می‌کردند بعد از توافق هسته‌یی و زهرخوران، دیگر آژانس ارفاق می‌کند و یقه آنها را سر این چیزها نمی‌گیرد؛ اما حالا می‌بینند که این خبرها نیست و به قول معروف آش همان آش و کاسه همان کاسه است.

هشدار آخوند سعیدی نسبت به استحاله و فروپاشی نظام ولایت‌فقیه

هشدار آخوند سعیدی نسبت به استحاله و فروپاشی نظام ولایت‌فقیه

آخوند علی سعیدی نماینده ولی‌فقیه ارتجاع در سپاه پاسداران

آخوند علی سعیدی نماینده ولی‌فقیه ارتجاع در سپاه پاسداران



آخوند علی سعیدی نماینده ولی‌فقیه ارتجاع در سپاه پاسداران با حمله به باند رفسنجانی - روحانی نسبت به استحاله و فروپاشی رژیم هشدار داد.
وی که روز دوشنبه دوم آذر 94 در جمع آخوندهای بسیجی در تهران سخنرانی می‌کرد گفت: ”آمریکا مهمترین هدفی که دنبال می‌کند نفوذ به کشور است و این موضوع از طریق جنگ نرم - که به استحاله فرهنگی می‌انجآمد - پیگیری خواهد شد“.

آخوند سعیدی با نگرانی افزود: ”آمریکا با توپ و تانک و حمله نظامی امپراطوری شوروی را ساقط نکرد بلکه از طریق همین استحاله فرهنگی و تأسیس شعبه‌های مک‌دونالد به هدف خود که فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی باشد، رسید “.

نماینده ولی‌فقیه ارتجاع نسبت به عواقب غلط کردم گویی در قبال غربیها هشدار داد و گفت: ”فرا استعمار به این معناست که ذهن دولت‌مردان‌مان به این‌جا برسد که ما در گذشته اشتباه کرده‌ایم و 36سال در مقابل آمریکا ایستادیم و با این کشور مخالفت کردیم رویکرد غلطی بوده است که باید عوض شود و این ذهنیت، خطرناک‌ترین تصوری است که ممکن است دولتمردان ما را به خود مبتلا کند“.

از نکبت های زایده ولایت فقیه فروش نوزادان در تهران - پلیس: اطلاع نداریم

 از نکبت های زایده ولایت فقیه فروش نوزادان در تهران - پلیس: اطلاع نداریم

در حالی که وزارت بر نام اطلاعات خامنه ای نیروهای انتظامی دزد وادمکش وسپاه جهل وجنگ وجنایت خود را مسلط بر جزئی ترین مسائل اجتماعی سیاسی وامنیتی میدانند! جلو چشم همه این ارگانهای سرکوب وزیر کنترل دولت تدیبر وامید!!نوزادهای بیچاره بفروش میرسد اما پلیس ابراز بی اطلاعی میکند
بیشتر بخوانید: «۳۰ میلیون نفر از جمعیت ایران زیر خط فقر قرار دارند»
پلیس: اطلاع نداریم
به گزارش خبرگزاری "ایرنا" حسن موسوی چلک رئیس "انجمن مددکاران اجتماعی ایران" نیز گفته موضوع خرید و فروش نوزادان، موضوع زمان حاضر نیست بلکه همیشه بوده است. به گفته رئیس "انجمن مددکاران اجتماعی ایران" این مساله از آن‌جا که این کودکان برای کارهایی مانند تکدی‌گری اجاره داده شده و فروخته می‌شوند، "بغرنج و نگران کننده" است.
در همین زمینه حسین ساجدی‌نیا "فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ" گفته: «اطلاعاتی درباره میزان خرید و فروش کودکان به پلیس نرسیده است.»

۱ آذر ۱۳۹۴

سفر پوتین به تهران - اوپک گازی، اهرمی علیه غرب

  سفر پوتین به تهران - اوپک گازی، اهرمی علیه غرب

یک  کارشناس انرژی در توضیح هدف دیدار پوتین از تهران بیشتر به منافع مشترک اقتصادی دو کشور اشاره می​کند: «ایران و روسیه که به ترتیب بیشترین منابع گازی جهان و هم چنین منابع عظیم نفت را در اختیار دارند از کاهش قیمت نفت و گاز متاثر شده‌اند. روسیه از قیمت​ فعلی نفت راضی است و فقط در صدد حفظ سهم خویش در بازار جهانی است. ایران هم پس از رفع تحریم‌ها در صدد احیای سهم خویش از بازار جهانی نفت است و در شرایط فعلی کسب سهم قبلی از بازار جهانی بیشتر از مسئله قیمت نفت مد نظر ایران است.»
بیشتر بخوانید: دیدار پوتین و روحانی؛ گفت‌وگو بر سر فروش نفت و اس۳۰۰
به گفته این کارشناس، مقامات روسیه و ایران در مورد قرارداد تهاتر کالا و نیز در زمینه سوآپ نفت و گاز مذاکره خواهند کرد. وی تاکید می‌کند که سفر پوتین به تهران پس از ۸ سال نشانگر اهمیت مجمع کشورهای صادرکننده گاز و مسائل مطرح در آن است.
این کارشناس انرژی خاطرنشان می​کند: «در جریان سفر پوتین احتمال حضور شرکت‌های روس در بخش نفت و گاز ایران به بحث گذاشته خواهد شد. شرکت‌های روس سابقه حضور ۱۷ ساله در صنعت انرژی ایران را دارند و با توجه به رفع تحریم‌ها صنعت نفت و گاز ایران آماده سرمایه​گذاری شرکت​های خارجی است. در این بین شرکت‌های روس نیز شانس بیشتری دارند. شرکت نفتی لوک اویل روسیه تا سال ۲۰۱۱ در میدان نفتی اناران فعال بود و شرکت گازپروم هم در میدان پارس جنوبی فعالیت داشت و احتمال برگشت این شرکت​ها به ایران زیاد است».
امید شکری کله‌سر، کارشناس انرژی در ادامه یادآور شد، با توجه به اینکه طی سال‌های آینده آمریکا به صادرکننده گاز تبدیل خواهد شد و این امر به ارزان​تر شدن قیمت گاز و ایجاد رقابت بیشتر برای پیدا کردن بازار جدید منجر خواهد شد، شرایط برای صادرکنندگان فعلی گاز سخت‌تر خواهد شد. "اوپک گازی" در این مورد باید به دنبال راه حلی باشد تا سهم کشورهای عضو پس از آغاز صدور گاز طبیعی آمریکا حفظ شود و همچنین قیمت گاز بیش از پیش کاهش نیابد.
به گفته کله‌سر، به نظر می​رسد مجمع کشورهای صادرکننده گاز در قبال این امر سیاستی مشترک اتخاذ کنند و این مجمع می‌تواند اهرمی در برابر غرب باشد.
کارشناسان تاکید می‌کنند که روسیه و ایران به عنوان دو متحد استراتژیک در جنگ سوریه در یک جبهه می‌جنگند و اکنون در صددند در عرصه اقتصادی نیز گام‌های مشترکی بردارند.

اختلافات و اشتراکات ایران و روسیه در سوریه

اختلافات و اشتراکات ایران و روسیه در سوریه

  روسیه یک بازی سیاسی را دنبال می‌کند؛ به سران عربستان قول همکاری برای حل مسئله بشار اسد را می‌دهد، به نتانیاهو، اطمینان می‌​دهد که نگذارد ایران پایگاهی مانند لبنان در سوریه ایجاد کند، ضمن اینکه با ایران از نزدیک در حال همکاری در جنگ سوریه است.
شهید ثالث که یک روز نامه نگار است اختلاف نظر روسیه و ایران بر سر بحران سوریه را نیز ممکن می‌داند و چنین توضیح می​دهد: «شاید برای روسیه مبارزه با داعش در اولویت باشد و برای تهران حفظ بشار اسد. اما اولا، ایران به قدری در سوریه و در منطقه برای روسیه به عنوان یک متحد قوی و استراتژیک اهمیت دارد که به این سادگی دست از این اتحاد نخواهد کشید. ثانیا، روسیه با توجه به ارتش عظیم نیابتی که ایران تحت عنوان "نیروهای دفاع ملی" در سوریه سازمان داده "امروز" در موضعی نیست که بتواند نظرش را به تهران تحمیل کند. ثالثا، جاذبه‌های اقتصادی ایران در مرحله پسا تحریم، با توجه به وضع اقتصادی نه چندان خوب روسیه، آنقدر بالاست که روسیه به آسانی از آنها چشم‌پوشی نخواهد کرد.»
این کارشناس نتیجه می‌گیرد که روسیه به دنبال تثبیت موقعیت خود به عنوان شریک اقتصادی مهم ایران در آینده است و با ایران بر سر مسئله سوریه هم جبهه باقی خواهد ماند.
ارزیابی مثبت از مذاکراه پوتین با سران ایران
پترا بکر از "بنیاد علم و سیاست آلمان" در برلین که درباره بحران سوریه تحقیق می‌کند، به دویچه وله می‌گوید، هرگونه مذاکره برای پیدا کردن یک راه حل برای بحران سوریه، به برون‌رفت از بن‌بست کمک خواهد کرد. از این منظر این کارشناس گفت‌وگوی پوتین با سران ایران بر سر مسئله سوریه را مثبت می‌داند.
بیشتر بخوانید: تماس روسیه با ایران و آلمان برای برون‌رفت از بحران سوریه
کارشناس بنیاد علم و سیاست آلمان در ادامه تاکید می‌کند: «ما اطلاع دقیقی از جزئیات رایزنی سران دو کشور نداریم. امکان دارد آنها درباره تغییر رژیم سوریه یا پشتیبانی از اسد رایزنی کنند. تا به حال روسیه و ایران برخلاف غرب حاضر نبودند از حمایت بشار اسد دست بکشند. به نظر من احتمال اینکه روسیه و ایران از رژیم اسد حمایت کنند و موقعیت بشار اسد را تقویت کنند، بیشتر است اما امید را هم نباید از دست داد».

پوتین در تهران به دنبال چیست؟


پوتین در تهران به دنبال چیست؟

پوتین در سفر خود به تهران با حسن روحانی و علی خامنه‌ای دیدار می​کند. گرچه او به منظور شرکت در نشست "اوپک گازی" به تهران سفر می‌کند، ولی کارشناسان می‌گویند موضوع اصلی گفت‌وگوی او با سران ایران بحران سوریه خواهد بود.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه


ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه (۲ آذر/ ۲۳ نوامبر) برای شرکت در نشست مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی بی سی اف) به تهران سفر می‌کند. به گفته یوری اوشاکف، یکی از مشاوران پوتین در دیدار رئیس جمهوری روسیه از ایران "روابط دو جانبه، مناسبات دو کشور در زمینه انرژی اتمی، نفت و گاز و نیز همکاری‌های نظامی" مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
مشاور پوتین هم مثل مقامات ایرانی اشاره‌ای به رایزنی سران دو کشور بر سر بحران سوریه نکرد. اما کارشناسان از جمله شهیر شهید ثالث، روزنامه‌‌نگار و تحلیل‌‌گر مسائل خاورمیانه بر این باورند که بحران سوریه بخشی از مذاکرات بین پوتین با سران جمهوری اسلامی را تشکیل خواهد داد.
شهید ثالث می​گوید: «در شرایط فعلی هیچ متحدی در منطقه برای روسیه نمی​تواند جای ایران را بگیرد. با توجه به مسائل پیش‌​آمده در اوکراین و کریمه و تحریم‌های سختی که آمریکا و غرب علیه روسیه اعمال کرده‌​اند، روسیه برای مقابله با غرب در منطقه به خصوص آمریکا، کاملا با ایران هم جبهه شده است. نزدیکی روسیه با ایران در سوریه را باید در این چارچوب دید.»
بیشتر بخوانید: سفر پوتین به ایران به موازات ادامه حملات روسیه در سوریه

رفسنجانی برای چندمین بار بحث حق الناس را به خامنه ای یادآوری ودر لفافه ازامکان کودتای سپاه هشدار داد


رفسنجانی برای چندمین بار بحث حق الناس را به خامنه ای یادآوری ودر لفافه ازامکان کودتای سپاه هشدار داد

هشدار رفسنجانی درباره "مصادره انقلاب" توسط نظامیان

اکبر هاشمی رفسنجانی نسبت به سوءاستفاده جریان‌های سیاسی از نیروهای بسیج و بهره‌برداری از این نهاد برای "اغراض باندی و غیرملی" هشدار داد. او همچنین از "افراد تندرو" به خاطر برهم زدن نشست‌های سیاسی و فرهنگی انتقاد کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام روز یکشنبه، اول آذر ماه در دیدار با اعضای شورای مرکزی خانه احزاب ایران درباره اهمیت فعالیت‌های حزبی گفت: «اگر کشوری بخواهد با دموکراسی واقعی اداره شود، بدون تحزّب موفق نخواهد شد.»
اکبر هاشمی رفسنجانی حضور مردم در صحنه سیاسی را عامل دفع تهدیدهای داخلی و خارجی دانست و وجود احزاب را یکی از راه‌های تجربه شده دنیا برای تشویق مردم به حضور در صحنه خواند.
او با اشاره به انتخابات اسفندماه مجلس و سخنان چندی پیش علی خامنه‌ای درباره "حق‌الناس بودن رأی مردم" گفت: «یکی از مهم‌ترین مسائل برای رعایت این حق‌الناس، این است که کاری نکنیم تا زمینه‌های حضور میلیونی مردم در انتخابات محدود و مسدود شود.»
بیشتر بخوانید: رفسنجانی: دوری از آرای مردم به نظام ضرر رسانده است
مطالب مرتبط
1-

رفسنجانی به سوءاستفاده نظامیان از هرج و مرج هشدار داد

2-

اعتراف موسوی لاری وباندهای مغلوب به خطر تفکر داعشی در نظام

3-

رفسنجانی خامنه ای را متهم به سواستفاده از بسیج ولباس شخصی ها برای منافع باند خود کرد