رفسنجانی وسرگیجه در دریا فساد ولايت
سفر در دریا معمولاً سرگیجه آوره. حالا اگه این دریا، دریای فساد آخوندها در رژیم ولایت باشه، اونوقت تهوع اون دیگه خارج از کنترله. اما موضوع اونجا جالب - و دردناک - میشه که رؤسای دو باند دزدای دریایی همین دریای فساد، از دزدیهایی که از جیب این ملت ستمدیده کردن، همدیگه رو لو میدن. همون دزدای دریایی باند علی خامنهای و باند رفسنجانی که از ترس مردم فقط گوشه بسیار کوچکی از این دزدیها رو درز دادن. خودشون به اون میگن «قطعات، اونهم گاهی اوقات». حالا سری به این دریای فساد بزنیم و ببنیم «این قطعات فساد، اونهم گاهی اوقات» چی هستن. مواظب باشید سرگیجه نگیرید:
خب، این حرف رو کسی داره میزنه که بیش از سه دهه است خودش هم در همین دریای فساد داره شنا میکنه و طعمه میخوره.
سیاست و مدیریت تاریکخانهای (یادداشت روز- ورق پاره کیهان- 27بهمن94)
» انتخابات بهمثابه نوک کوه یخ است. معمولاً چند برابر بزرگتر آنچه از یک کوه یخ پیداست، زیرا آب قرار دارد و دیده نمیشود».
رحمانی فضلی - تلویزیون رژیم- 2اسفند93 :«10هزار میلیارد تومن کف گردش نقدینگی مواد مخدر در کشوره… من عرض کردم وقتی این پول کثیف میاد در جریان اقتصاد کشور قرار میگیره، میتونه در حوزههای سیاست دخالت بکنه. میتونه در انتخابات دخالت بکنه، میتونه درخرید و فروش آراء دخالت بکنه. پول کثیف بهدنبال حفظ خودشه…»
روزنامه حکومتی ابتکار- 3اسفند 93: اگر سخنان روز گذشته وزیر کشور درست باشد، و بخشی از پول قاچاق وارد چرخه انتخابات شود، آیا میتوان نمایندهای را پیدا کرد که از قاچاقچیان کمک گرفته باشد… ؟
روزنامه حکومتی آفتاب یزد- 14اردیبهشت 95 : نطق عجیب نماینده جامانده مجلس: در مناطقی شاهد توزیع مواد مخدر برای جلب آرا بودیم!
روزنامه حکومتی ابتکار- 3اسفند 93: اما این هشدار وزیر کشور مخاطبان دیگری هم دارد که در جایگاه حساستری قرار دارند. از همین رو نمایندهای مانند حمید رسایی، براحتی میتواند بگوید که پول گرفتن در زمان انتخابات امری عادی است».
آخوند حمید رسایی- رادیو رژیم- 14اردیبهشت 95: آقای روحانی! وزرای شما در هیأت مدیرهها بودن و ما اعلام میکنیم، برخی از اینها ثروتشون 1000میلیارد تومان است. همه منتقدان سرشناس برجام رو شما اموالشون رو بگذارید یک طرف، مبادله کنید با ثروت یکی از وزرای شما، ثروت آقای حسین فریدون برادر شما و یا حتی ثروت خود شما…».
آخوند علی محمد بزرگواری، عضو مجلس ارتجاع- رادیو رژیم- 14اردیبهشت 95: آقای روحانی! شما که حتی شهرت خود را از «فریدون» به روحانی تغییر دادهاید، تأسف هم خوردهاید که در زمان حاکمیت دولت شما روحانیت کمترین سهم را در مجلس دهم داشتهاند، آن هم بهخاطر پولهای کثیفی که وزیر کشور شما مبتکر آن بوده است و ولنگاری بیسابقه در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی…».
آخوند حسن روحانی- تلویزیون رژیم- دیماه 93: «شما اطلاعات رو، تفنگ رو، پول رو، سرمایه رو، سایت رو، روزنامه رو، خبرگزاری رو، همه رو جمع کردی در یه نهاد. خب… فاسد میشه».
پاسدار محمد جواد حق شناس، از مهرههای باند رفسنجانی- تلویزیون رژیم- 6بهمن 93: «… در این ماجرا ما در واقع مافیاهایی داریم، ساختارهایی داریم که دارن فساد رو به شکل سیستماتیک تولید میکنن. هم زور توی نهادهای قانونگذاری دارن، هم توی دولت دارن، هم توی نهاد نظارتی دارن، هم بعدش دارن، هم قبلش دارن…»
امیر خجسته، رئیس کمیته تحقیق و تفحص مجلس ارتجاع- سایت حکومتی گفتمان تحلیلی- 2اردیبهشت95:«کشف اختلاس 15 میلیارد تومانی در بنیاد شهید و جابهجایی 170 میلیاردی در حسابهای بنیاد شهید و خروج این منابع از کشور، و واردات خودروهای لوکس با کارت جانبازی…».
پاسدار رمضانزاده، سخنگوی دولت آخوند خاتمی- روزنامه حکومتی آرمان- 22 فروردین 95: «برخی از این افراد پولهایی را به جیب زدهاند که در200 سال نیز کسی نمیتوانست به چنین ثروتی دست پیدا کند.
در نتیجه نام این اقدامات غارت است که ناشی از درآمد افسانهای حدود 800 میلیاردی فروش نفت است…».
رئیس خانه صنعت و معدن- خبرگزاری حکومتی مهر- 7 اردیبهشت 95) :
«بانکها خون ما را مکیدهاند. اینکه بانکها که بهره مرکب میگیرند، چطور اسلامیاند؟ بانکهایی که بهره مرکب دریافت میکنند و سود تسهیلاتشان 25 درصد است چطور پرچمدار بانکداری حلال هستند؟
پاسدار امیر عباس سلطانی، عضو مجلس رژیم- رادیو معارف 14اردیبهشت 95: «بهار نمیشود؛ چرا که فساد به جان انقلاب و کشور افتاده است و اگر امروز قاطعانه برخورد نشود همه را به کام خود خواهد کشید و فرقی بین اصولگرا و اصلاحطلب قائل نیست…».
نگاهی به آمار و ارقام مربوط به فساد، که در رسانهها و حتی در رادیو تلویزیون همین رژیم منعکس میشود؛ از دزدی 170 قاضی دادگاهها، از 15میلیون بیکار، از فرو ریختن بیش از 80درصد جامعه به زیر خط فقر، از فساد و چپاول «میلیارد دلاری» مقامات رژیم، تعطیلی 60درصد از امکانات تولیدی-که ورد زبان علی خامنهای و امامجمعههای او شده-همه و همه حاکی از نهادینه شدن فساد؛ و شبکهیی و سیستماتیک شدن آن، در نزد مقامات و کارگزاران این رژیم غارتگر است. به جدیدترین آن نگاه کنید:
احمد توکلی، عضو مجلس ارتجاع- خبرگزاری فارس- 13اردیبهشت 95 : «در حال حاضر به مرحلهای رسیدهایم که دستگاههای مسئول مبارزه با فساد خودشان به درجاتی از فساد آلوده شدهاند». دزدی بیش از 170 قاضی، این رقم نشاندهنده این است که دستگاه قضاییه به فساد گرفتار شده است. متأسفانه فسادها زیاد، شبکهیی و سیستماتیک شدهاند و مسئولان نیز از زندگی ساده فاصله گرفتهاند. وقتی مسئولان بخواهند در رفاه زندگی کنند مردم را بدبخت خواهند کرد…».
از قدیم گفتهاند، «هر چه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک».
حال، در این بازار پر فساد، یقه کدام دزد را باید گرفت؟ آیا دزد بزرگ، علی خامنهای، با آن امپراطوری 95میلیارد دلاری ستاد اجرایی فرمان امام را؟ یا آقازاده، مجتبی خامنهای، در حال قاچاق 18تن طلای خالص در ترکیه را؟
یا ثروت میلیاردی وزرای دولت و آخوند حسن روحانی را؟ این کدام چاقویی است که دسته خودش را ببرد؟
از قدیم گفتهاند: «گر حکم شود که دزد گیرند، در رژیم ولایت هر آنکه هست گیرند».
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر