۳۰ آذر ۱۳۹۴

خامنه ای وابراز وحشت از ئتلاف 35کشور علیه تروریست از زبان رسانه ها ،امام جمعه ها،ونمایندگانش - ائتلاف ۳۵ کشور «طنز» یا «خطرناک»

 ائتلاف ۳۵ کشور «طنز» یا «خطرناک»
در موضع‌گیریها و اظهارات ایادی و رسانه‌های رژیم با طیف گسترده و متناقضی در ارتباط با ائتلاف 35کشور اسلامی مواجه هستیم؛ از یک سو این ائتلاف را طنز و بازی و جوک و مسخره و… توصیف می‌نمایند و از سوی دیگر آن را «خطرناک» و اقدامی که هدف آن «مقابله با رژیم» و متحدانش و «لشکرکشی زمینی» می‌باشد؛ ارزیابی می‌کنند. اما واقعیت چیست؟
واقعیت این است که رژیم در قبال این ائتلاف، به‌سختی در مخمصه قرار گرفته و دچار یک انزوای سیاسی مرگبار شده است؛ از یک سو خود را آماج این ائتلاف می‌بیند و از سوی دیگر خود را تنها و منزوی در برابر تقریباً تمام کشورهای اسلامی می‌یابد، زیرا علاوه بر 35کشور عضو این ائتلاف، 10کشور دیگر هم از آن حمایت و اعلام همبستگی کرده‌اند؛ حتی عمان که واسطه رژیم در منطقه می‌باشد و روسیه که به‌عنوان متحد اصلی‌اش در سوریه است و برای حفظ دولت بشار اسد می‌جنگد نیز، متعاقباً از این ائتلاف استقبال کردند؛ از این‌رو قابل فهم است که چرا رژیم در موضعگیری رسمی علیه این ائتلاف، این چنین دست بسته است و تا کنون هیچ‌یک از مقامهای دولت یا وزارت‌ خارجه رژیم درباره آن موضعگیری نکرده و سخنی درباره آن نگفته‌اند، زیرا هر گونه موضعگیری رسمی علیه ائتلاف، انزوای منطقه‌یی و بین‌المللی‌اش را بیش از پیش بارز و تشدید می‌کند.

اما در عین‌حال مطالب رسانه‌ها و اظهارات امام‌جمعه‌ها و نمایندگان خامنه‌ای را که در یک کر هماهنگ، این ائتلاف را جوک و طنز تلقی می‌کنند، نبایستی فردی تلقی کرد. به‌خصوص که با کمی دقت می‌توان دریافت که در زیر این غشای نازک طنز و تمسخر، وحشت عمیقی نهفته است که سوت زدن آدم ترسیده در تاریکی را تداعی می‌کند. به‌عنوان نمونه:
آخوند خاتمی در نمایش جمعه تهران (۲۷/۹/۹۴) : «یک نکته هم در رابطه با عربستان، یک طنز سیاسی هفته گذشته منتشر شد، که عربستان ائتلاف ضدداعش تشکیل داده، عربستانی که مادر همه گروه‌های تکفیری است».

یادداشت روز کیهان خامنه‌ای
(۲۸/۹/۹۴) : «به این خبر که یک رژیم قرون‌وسطایی تکفیری با هدف جنگ با تروریست‌های تکفیری، ظرف 9ماه دو ائتلاف ضدتروریستی تشکیل داده، فقط باید خندید… به‌جرأت می‌توان گفت، بسیاری از تحولات منطقه، از اشغال شمال عراق توسط ترکیه گرفته تا اوضاع امروز نیجریه، مستقیم یا غیرمستقیم به یک «نقطه» یا به عبارت دقیق‌تر، به یک «کشور» بازمی‌گردد و آن نقطه و کشور، جایی نیست جز ایران نیست… اهداف این ائتلاف به‌رغم پوشالی بودن آن، هیچ تفاوتی با اهداف تعریف شده برای تروریست‌های تکفیری ندارد… حزب‌الله لبنان یکی از اهداف این ائتلاف است. مقابله با حزب‌الله یعنی مقابله با ایران، و مقابله با ایران».

سرمقاله روزنامه مردم‌سالاری (۲۸/۹/۹۴) : «واکنش برخی رسانه‌های داخلی به این حرکت عربستان، سطحی و همراه با تمسخر بود که جای تأمل دارد. این پدید… ناگوار برای ما دو پند دارد؛ اول این‌که دنیای امروز، دنیای بی‌رحمی در بهره‌گیری از فرصت‌هاست…».

سایت حکومتی جماران (26آذر94) : «هدف واقعی از ایجاد ائتلاف کاملاً با آنچه اعلام شده تفاوت دارد… و به جای آمریکا به لشکرکشی زمینی به سایر کشورها خواهد پرداخت».

وجه دیگر تبلیغات فریبکارانه رژیم در قبال این ائتلاف، آن است که تلاش می‌کند آن را یک پروژه آمریکایی وانمود کند، اما آن‌چنان که «نیک رابرتسون» سردبیر دیپلوماتیک سی.ان.ان روز پنجشنبه (26/9) در این شبکه تلویزیونی گفت، این ائتلاف محصول آن است که عربستان و سایر کشورهای منطقه که «به‌طور مطلق و باورنکردنی» از توافق هسته‌یی آمریکا با رژیم ناراضی هستند، به این نتیجه رسیده‌اند که در برابر خطر تروریسم که منشأ آن را رژیم ایران می‌دانند، باید روی پای خودشان بایستند و فقط به نیروی خودشان تکیه کنند؛ چرا که آتشی را که در حال حاضر سراسر منطقه را فراگرفته و به خانه آنها هم رسیده یا نزدیک است برسد، جدی تلقی می‌کنند. متقابلاً رژیم تروریستی آخوندها هم که هدف اصلی این ائتلاف می‌باشد ناگزیر است این ائتلاف را جدی بگیرد و خطرناک تلقی کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر