۲۹ آذر ۱۳۹۴

خامنه ای ونظام وقطعنامه شورای حکام آژانس؛ ”از چاله به چاه ”


آخوند  حسن روحانی  روز25آذر در یک پیام تلویزیونی در رابطه با صدور قطعنامه شورای حکام با تبریک و ابراز خوشحالی اعلام پیروزی تاریخی و موفقیت اخلاقی و سیاسی و حقوقی کرد و گفت: ”آژانس اعتراف کرد ایران در طول سالهای گذشته از مسیر صلح‌آمیز انحراف پیدا نکرده و مشغول ساخت بمب هسته‌یی نبوده است. “.

سوال این است که آنچه در قطعنامه شورای حکام در 24آذر آمده است با آنچه روحانی به‌خاطر آن تبریک گفته و اعلام موفقیت و پیروزی می‌کند همخوانی دارد

بنا بر ماده 4 قطعنامه شورای حکام:

4) از مدیر کل می‌خواهد:

الف) پیش از هر نشست فصلی عادی شورای حکام و تا زمانی که شورای حکام رسیدگی به موضوع ایران را خاتمه نداده است گزارش مکتوبی در مورد اجرای تعهدات ایران در چارچوب برجام ارائه نماید

ملاحظه می‌شود که رسیدگی شورای حکام به موضوع پرونده اتمی رژیم خاتمه نیافته است در بند ب ماده 4 نیز صراحتاً قید شده است که مدیرکل آژانس علاوه بر گزارشهای نوبه‌یی و فصلی، در صورت هر گونه نگرانی در روند بازرسیهای نظامی، پرونده رژیم باز هم به شورای امنیت گزارش دهد.

در ماده 10این قطعنامه نیز تأکید می‌کند که رژیم ایران برای «فراهم کردن دسترسی، به‌طور کامل و به‌موقع با آژانس همکاری خواهد کرد» همچنین بر اساس این بند مجدداً مقوله‌ای به‌عنوان پی‌ام دی و ورود به بازرسیهای گسترده وکامل 10ساله تعریف ومهرخورده است.

طبق بند Q ماده 74 با بیان دیپلواتیک ولی کاملاً روشن اجازه بازرسی گسترده و وسیع از هرمکانی را به آژانس داده است.

اضافه برهمه اینها مکانیزم ماشه هم بالای سررژیم قرار دارد چرا که در بند 10 قطعنامه به بند Q برجام اشاره می‌کند که به هر کدام از اعضای 5+1 اجازه می‌دهد برنامه جامع مشترک را به‌صورت یک جانبه فسخ کنند. و ”... در صورت عدم وجود یک توافق، اعضای کمیسیون مشترک با اجماع یا با رأی ۵ عضو از ۸ عضو، نظر خود را درباره روش ضروری برای حل نگرانی آژانس ارائه خواهند داد“...5 عضو یعنی غیر از روسیه و چین و رژیم، حل اختلاف را تعیین‌تکلیف می‌کنند و به این وسیله از هم‌اکنون دست رژیم بسته است.

روزنامه حکومتی وطن امروز (26آذر 94) در مقاله‌یی با عنوان ”از چاله به چاه ”می‌نویسد ”دست‌های کاملاً بسته!... اساساً هیچ اتهامی علیه ایران منتفی نشده یا به عبارت دقیق‌تر، پرونده‌یی درباره اتهامات ایران مختومه نشده است. محتویات پرونده پی.ام.دی به‌صورت صریح‌تر و کاربردی‌تر در قالب قطعنامه شورای حکام و با سوئیج شدن به گزارش آمانو، برجام و قطعنامه 2231 علیه ایران به مدت 10سال (البته حداقل 10سال چرا که بر اساس قطعنامه شورای حکام ایران باید رضایت آژانس درباره نحوه بازرسیها پس از 10سال را نیز فراهم کند!) اعمال خواهد شد».

در ادامه این مقاله تصریح شده است:

«در رژیم بازرسیهای جدید به غیر از این‌که بازرسیها بسیار گسترده‌تر از گذشته شده است؛ ایران اکنون به‌عنوان یک کشور «مجرم» تحت بازرسی و بازجویی قرار می‌گیرد. در واقع پیش از گزارش آمانو و قطعنامه شورای حکام، بازرسیها برای پیگیری یک «اتهام» مطرح بود و دنبال می‌شد اما در دوره حداقل 10ساله جدید، بازرسیها پس از اثبات جرم و برای یافتن جزئیات بیشتری از جرم انجام می‌شود!... . در واقع اگر تحریم‌ها به بهانه برنامه هسته‌یی ایران اعمال شد اکنون تعلیق بخشی از آنها مشروط به بازرسیها و بازجویی‌های نظامی شده است! در واقع ایران از چاله پی‌ام دی وارد چاه شده است»..

به این ترتیب در قبال آنچه بسته شده، راههای جدیدی باز شده است.

روزنامه حکومتی وطن امروز26آذر در مقاله دیگری می‌نویسد: «از امروز معادلات جدیدی بر امنیت ملی ایران حاکم خواهد بود... قطعنامه شورای حکام به مدت حداقل ١٠ سال ایران را در دستور کار حفظ می‌کند. ایران اکنون رسماً یک استثنا از ان‌پی‌تی است و قرار دادن این مسأله در کنار برجام و ضمیمه‌های آن باعث می‌شود معادلات جدیدی بر امنیت ملی ایران حاکم شود. ... ایران از امروز رسماً یک استثنا از ان‌پی‌تی است و مصوبه امروز پی.ام.دی هسته‌یی را می‌بندد و پی.ام.دی موشکی و سلاحهای متعارف را باز می‌کند».

واقعیت این است که آثار زهر برجام و متعلقات آن به مرور زمان و با نفوذ بیش از پیش زهر در تارو پود رژیم، بیشتر آشکار خواهد شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر