فاشیسم دینی؛ امالقرای جنگافروزی و تروریسم
- ایران
- 1402/07/20
جنگافروزی و تروریسم دو اهرم اصلی فاشیسم دینی برای حفظ حاکمیت در برابر خشم مردم بهپاخاسته ایران است. این دو اهرم پشتوانههای اصلی سرکوب قیام هستند و خامنهای در هیچ شرایطی از آنها دست برنداشته است. دخالت در امور کشورهای مسلمان منطقه و نیز ترور اتباع کشورهای خارجی همواره وجه ثابت سیاست خارجی نظام ولایت فقیه بوده است. اگر چه برای مقاومت ایران از روز اول مشخص بود که این رژیم بدون یک روز بحرانآفرینی و صدور جنگ به منطقه نمیتواند به عمر ننگین خود ادامه دهد ولی سیاست مماشات همواره بر این دخالت خاکستر پاشیده و به انحا مختلف آن را توجیه و لاپوشانی کرده است.
انجام انفجار در بیروت یکی از این دخالتها و اعمال تروریستی است که همان زمان نیز نشانههای فراوان آن را اثبات میکرد ولی مانند امروز بانیان و پیشبرندگان سیاست مماشات گفتند که هنوز نشانهیی از دخالت مستقیم این رژیم در این عملیات تروریستی دیده نمیشود. این در حالی است که آخوند عیسی طباطبایی، نمایندهٔ خمینی و سپس خامنهای در بیروت به فتوای خمینی برای انجام این انفجار اعتراف کرد. روزنامهٔ النهار العربی (لبنان) در تاریخ ۱۰مهر ۱۴۰۲ در این مورد نوشت:
«به گزارش فاکس نیوز آمریکا، عیسی طباطبایی، نماینده علی خامنهای در لبنان، برای اولین بار علناً به نقش رژیم ایران در کشتار جمعی نظامیان و دیپلماتهای آمریکایی در اوایل دهه ۱۹۸۰ در بیروت اعتراف کرد».
اعتراف او به نقش فاشیسم دینی در انفجار بیروت، ابتدا در خبرگزاری حکومتی «ایرنا» به تاریخ ۲۲شهریور درج شده بود ولی این خبرگزاری آن را از درگاه خود حذف کرد (۱).
اما سایت عصر رویا. در همان تاریخ، متن کامل اعتراف عیسی طباطبایی را منتشر نمود.
عیسی طباطبائی نماینده خمینی در لبنان واعتراف به دخالت در انفجار تفنگ داران دریايی در لبنان
در بخشی از سخنان او آمده است:
«با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، حزبالله شکل گرفت؛ پایگاه نظامی آن دو سال در منزل خودم بود، بچهها قرارداد شهادت امضا میکردند، شاید بیش از هفتاد نفر در خانه خودم قرارداد شهادت امضا کردند. امکانات در اختیار همین بچهها قرار داده میشد... حکم عملیات استشهادی را من از حضرت امام گرفته بودم و ایشان سه بار فرمود جائز است. من درصدد گرفتن استفتاء بهصورت کتبی بودم که بهعنوان یک هدیه برای فرزندان امام در لبنان ببرم. شب استفتاء را نوشتم صبح اول وقت آمدم، دادم به آقای صانعی ایشان رفت، برگشت و گفت: امام میگوید... راستگو و صادق میداند و اگر کسی ایمان ندارد، هزار امضا هم باشد، قبول نمیکند. من با سرعت آمدم لبنان و زمینه عملیات استشهادی را در محل استقرار آمریکاییها و اسرائیلیها فراهم کردم. کار تأسیس حزب از منطقه بعلبک شروع شد که بچههای سپاه هم آمده بودند».
***
در ۲۳اکتبر سال ۱۹۸۳ (اول آبان ۱۳۶۲) جهان در معرض یک خبر تکاندهنده قرار گرفت: حملهٔ انتحاری به مقر تفنگداران آمریکایی و فرانسوی در بیروت با ۲۹۹کشته. این حملهٔ انتحاری در ادبیات حاکمیت آخوندی بهعملیات «مارینز» معروف شد ـ در ساعت شش و بیست دقیقه صبح اتفاق افتاد. پس از این انفجار، در محل استقرار چتربازان فرانسوی انفجاری مشابه انجام گرفت. در مجموع۲۴۱نظامی آمریکایی، ۵۸نظامی فرانسوی و ۶غیرنظامی جانباخته و صدها تن دیگر مجروح شدند.
در این بمبگذاری حدود هزار کیلو گرم مواد منفجره (معادل ۱۵تا ۲۱هزار پوند تی. ان، تی) با دو کامیون به داخل ساختمانهای صلحبانان نیروهای چندملیتی در لبنان (MNF) مخصوصاً تفنگداران نیروی دریایی آمریکایی و نیروهای مسلح فرانسه منتقل و منفجر شد. سربازان آمریکایی کشته و زخمی شده در آن حمله بخشی از نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد بودند که برای خاتمه دادن به جنگ داخلی لبنان در آن کشور مستقر شده بودند.
مواد به کار رفته در این انفجار، بنا بر آنچه رسانههای رژیم اذعان کردند، قدرت انفجاری برابر با شش هزار کیلو گرم تی.ان.تی داشت. آمریکا نیز در آن زمان اعلام کرد این انفجار بزرگترین انفجار غیراتمی در کره زمین بوده است.
چند ساعت پس از وقوع این دو انفجار، یک سازمان ناشناس و دستساز آخوندها به نام «جهاد اسلامی» مسئولیت آن را برعهده گرفت و دو جوان ۲۰و ۲۱ساله را عاملان آن معرفی کرد. آمریکا در تحقیقات خود حزبالشیطان را مسئول این حمله تروریستی خواند که با حمایت رژیمهای ایران و سوریه صورت گرفت.
گروگانگیری غربیها هم از دیگر اقدامهای حزبالشیطان در لبنان بود که رژیم آخوندی آنها را برای معاملات سیاسی و زدوبند با دولتهای فرانسه و آمریکا بهکار میگرفت.
اهداف عملیاتی حزبالشیطان در لبنان تنها غربیها نبودند. شخصیتهای ملی و مردمی لبنان هم از قربانیان این جنایات بودند اما انگشت اتهام از همان آغاز متوجه حاکمیت آخوندی بود ولی بهدلیل حاکمیت سیاست مماشات این پرونده پیگیری نشد و رژیم تروریستی ولایت فقیه تحت پیگیرد قرار نگرفت.
محسن رفیقدوست وزیر وقت سپاه پاسداران نیز در سال ۱۳۷۰ اعلام کرد:
«در پیروزی انقلاب در لبنان و در خیلی از جاهای دنیا، آمریکا ضربشست ما را بر پیکر منحوس خودش احساس میکند و میداند آن مواد منفجرهیی که با آن ایدئولوژی ترکیب شد و در مقر تفنگدارهای دریایی چهارصد افسر و درجهدار و سرباز را یکمرتبه به جهنم فرستاد. هم تی.ان.تی آن مال ایران بود و هم ایدئولوژیاش از ایران رفته بود. این برای آمریکا بسیار محسوس است، فلذاست که در خلیجفارس درمانده شده» (رسالت ۲۹تیر ۱۳۷۰).
اعتراف آخوند عیسی طباطبایی، بار دیگر بر این واقعیت انگشت میگذارد که سررشتهٔ عملیات تروریستی در منطقه و جهان به امالقرای جنگافروزی، بنیادگرایی و تروریسم (نظام ولایت فقیه) برمیگردد. اسامی مجعول مانند «جهاد اسلامی!» و... تنها و تنها برای لاپوشانی و ایز گم کردن این نوع اقدامات تروریستی است.
پانوشت:
(۱) متن حذفشدهٔ خبر «ایرنا»، بهسرعت در خبرگزاریها انعکاس یافت. فاکس نیوز (یکشنبه ۹مهر ۱۴۰۲) [بر اساس متن ترجمهشدهٔ خبر از سوی پژوهشکده رسانه خاورمیانه (MEMRI)] نوشته است:
«رژیم ایران رسماً به نقش این کشور در بمبگذاری تروریستی که منجر به کشته شدن ۲۴۱ نظامی آمریکایی شد اعتراف کرد.
۲۲۰تفنگدار دریایی، ۱۸ملوان، ۳سرباز، ۱۷غیرنظامی آمریکایی، ۵۸سرباز فرانسوی در حمله تروریستی ۱۹۸۳ در بیروت کشته شدند».
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر