بیاعتنایی باندها به روضه وحدت خامنهای
ترس و وحشت خامنه ای
خامنهای در این سخنان از تیم مذاکرهکننده هستهیی و روندی که مذاکرات تا کنون طی کرده است حمایت کرد. وی در این سخنان در واکنش به درگیری میان ظریف و عراقچی با نمایندگان دلواپس نظام در جلسه غیرعلنی مجلس، نمایندگان دلواپس رژیم را به تعامل با وزرا در چارچوب مصالح کشور و پرهیز از گروکشی فراخواند، و در حمایت از روند مذاکرات و تیم مذاکرهکننده هستهیی رژیم گفت: ”اینکه ما طرف مقابل را متهم کنیم از اول که این بنایش بر فلان کار خلافه یا بنایش بر سازش است یا بنایش بر نمیدانم بر خیانت است یا بنایش بر سوءاستفاده شخصی است این نمیشود“.
ولیفقیه نظام در بخشی دیگر از سخنانش با صراحت بیشتری از تیم مذاکرهکننده حمایت کرد و اضافه کرد: ”ما معتقدیم که خوب برادران ما مشغول کارند، مشغول تلاشند، واقعاً عرق میریزند، تو این زمینهها دارند کار میکنند“.
هنوز 24ساعت از روضه وحدت خامنهای و بهطور مشخص حمایت از روند مذاکرات نگذشته بود، که رسانههای هر دو باند تهاجم سنگینی را در مورد مذاکرات هستهیی علیه یکدیگر شروع کردند و وقعی به روضههای وحدتطلبانه ولیفقیه نگذاشتند و عملاً تمامی حرفهای او را در این زمینه زیرپا گذاشتند.
روزنامه اعتماد از باند رفسنجانی- روحانی تحت عنوان ”این اقلیت کوچک وستیزهجو“ دلواپسان را شلاقکش کرده و نوشته است: ”... چگونه عدهیی به خود اجازه میدهند که به دروغ بگویند از طرف رهبری سخن میگویند و باید مذاکرات متوقف شود؟ با این حمایت روشن از گروه مذاکره کننده، چگونه عدهیی میتوانند از لفظ خیانت علیه آنان استفاده کنند؟ وظیفه نمایندگان اکثریت است که اجازه ندهند اقلیت کوچکی چهره مجلس را مخدوش کنند... این درد اصلی جامعه ما (بخوانید رژیم آخوندی وباندهای درونی آن) است که عدهیی نه تنها حق نقد، بلکه حق اعتراض و حتی حق ناسزاگویی و حق خلاف واقع گویی را دارند، در برابر عدهیی دیگر جز سکوت چارهای ندارند“.
رسانههای وابسته به باند خامنهای با زیرضرب بردن نحوه پیشبرد مذاکرات توسط دولت روحانی و مذاکرهکنندگان هستهیی رژیم، عملاً مواضع قبلی را در مورد دولت روحانی و مذاکرات هستهیی تکرار کردهاند.
در این زمینه کیهان خامنهای دولت روحانی را متهم کرده که به طرف مذاکره از سر سوء تدبیر یا تعمد پالسهای اشتباهی میفرستد.
کیهان ولیفقیه یقه دولت روحانی را در زمینه گران کردن بنزین گرفته است و مدعی است که گران کردن بنزین تعمدی و برای این است که فشار بر نظام را برای پذیرش شرایط کشورهای 1+5 بیشتر کند، و این کار یکی از همان پالسهای اشتباه است که از روی ”سوء تدبیر یا تعمد“ به طرف مقابل داده شده است.
ارگان خامنهای در این زمینه مینویسد: ”به نظر میرسد برخی دولتیها با افزایش قیمت بنزین و نان و حذف یارانهها قصد دارند تا به مردم اینگونه القا کنند که راهی جز پذیرش توافق هستهیی با غرب وجود ندارد و مشکلات مالی فقط در صورت پذیرش این توافق است که حل خواهد شد“.
سیاست روز یکی دیگر از رسانههای باند خامنهای موضوع پذیرش پروتکل الحاقی را محملی برای زیر سؤال بردن سیاست مذاکره دولت روحانی و تیم مذاکرهکننده قرار داده است، و با نقلقول از کارشناسانی از دلواپسان نظام، عملاً روند کنونی مذاکرات را زیرعلامت سؤال برده است.
اصل حرف این باند را روزنامه جوان ارگان بسیج بیان کرده است: ”با نزدیک شدن به زمان ضربالاجل هستهیی یا همان 11تیرماه، چالشها و نگرانی حول این محور در فضای سیاسی- رسانهیی کشور بهوجود آمده که با موضعگیری مقامات رسمی دستگاه دیپلوماسی طی روزهای اخیر شکل فزایندهیی هم به خود گرفته و سؤالهایی اساسی را همچنان بدون پاسخ گذاشته، نظیر آن که آیا با توافق جامع، حقوق ملت ایران بهرسمیت شناخته میشود و در مفاد آن منافع کشور تأمین خواهد شد؟ با رعایت کدامیک از مولفههای حقوقی و سیاسی میتوان از منعقد شدن یک توافق بد جلوگیری کرد؟“
این روزنامه باند خامنهای با حمله به باند رفسنجانی – روحانی در مورد نحوه پیشبرد مذاکرات هستهیی نوشته است: ”طیف خاصی با آگاهی و اطمینان از اینکه توافق خوب صورت نخواهد گرفت در تلاش است تا با انجام توافق بد، نهادی مثل مجلس را در مسیری هدایت کند که نهایتاً توافق جامع را رد کند و هزینه آن متوجه چنین نهادهایی شود. «رفع تکلیف»، «تخریب چهره رقیب در آستانه انتخابات» و «هزینه تراشی برای نهادهای خاص» از جمله اهدافی است که در این موضوع مورد توجه قرار گرفته است“.
روزنامه وطن امروز نیز مینویسد: ”ضعف حامیان دولت در فهم مسائل مربوط به هستهیی در ماجرای اخیر ادعای ظریف مبنی بر بازرسی از اماکن نظامی و مصاحبه با دانشمندان هستهیی نیز آشکار شده است؛ بهگونهیی که این حامیان رسانهیی در حالی خود را به میانه میدان منازعه انداختهاند که هنوز متوجه نشدهاند میان بازرسیهای نظامی و هستهیی تفاوت وجود دارد و آنچه اساساً درباره پروتکل الحاقی بر سر آن اختلافنظر وجود دارد، موضوع بازرسی نظامی است و نه هستهای! “.
ملاحظه میشود که روضه اصلی خامنهای این بود که باندهای درونی رژیم آنچنان به جان هم نیفتند که عدهیی دولت و تیم مذاکرهکننده را ”خائن“ و طرف مقابل نیز نمایندگان دلواپس در مجلس رژیم را ”خائف“ بخوانند.
اما هنوز یک روز نگذشته باندهای درونی و بهخصوص دلواپسان، بیاعتنا به حرفهای ولیفقیه خر خود را راندند و ترهای هم برای ”افاضات“ او مبنی بر ”همگرایی“ باندها خرد نکردند.
واقعیت این است که وقتی طلسم ولایت شکسته است، این مسایل خارج از انتظار نیست و از این به بعد نیز خامنهای با بیاعتنایی بیش از اینها روبهرو خواهد بود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر